La reunió ha estat molt fructífera. El conseller Sevillano s’ha compromès
El conseller es compromet amb la Ronda Nord a Inca: Aquesta trobada ha servit per ratificar tots els projectes que es varen aprovar durant la passada legislatura per valor d’uns 6 milions €
La conselleria de Mobilitat i Infraestructures estudiarà la possibilitat d’instal·lar pàrquings dissuasius en el municipi, que haurien d’estar molt bé interconnectats amb el transport públic.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/10/2019 - 11:01:00
“Es milloraran dues de les interseccions instal·lant rotondes, que a afectes de seguretat i mobilitat funcionen bastant millor, i s’inclouran eixos cívics per tal que els ciutadans puguin fer ús d’aquests vials”.

El conseller es compromet amb la Ronda Nord i ratifica la seva construcció duran els pròxims 4 anys. El batle d’Inca Virgilio Moreno, s’ha reunit avui amb el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, i el seu equip per revisar i definir les pròximes accions que es desenvoluparan al municipi en matèria de mobilitat. Aquesta trobada ha servit per ratificar tots els projectes que es varen aprovar durant la passada legislatura, per valor d’uns 6 milions d’euros.

La reunió ha estat molt fructífera. El conseller Sevillano s’ha compromès perquè el projecte de la Ronda Nord, tan important per la nostra ciutat, sigui ja una realitat en aquesta legislatura”, ha assenyalat el batle d’Inca. Moreno ha explicat que “és necessari que aquest projecte es posi en marxa tan aviat com es pugui i es finalitzi durant aquesta legislatura. Actualment s’estan tramitant els informes mediambientals i després ja es duran a terme les licitacions del projecte”. En aquest sentit, Iván Sevillano ha afegit que “la Ronda Nord és un projecte prioritari per al Consell de Mallorca i molt urgent”.

Actualment s’estan tramitant els informes mediambientals i després ja es duran a terme les licitacions del projecte”. En aquest sentit, Iván Sevillano ha afegit que “la Ronda Nord és un projecte prioritari.

Durant la reunió s’han tractat també altres qüestions com per exemple els projectes de reforçament de la carretera de Sineu. “Es milloraran dues de les interseccions instal·lant rotondes, que a afectes de seguretat i mobilitat funcionen bastant millor, i s’inclouran eixos cívics per tal que els ciutadans puguin fer ús d’aquests vials”, ha explicat el conseller Sevillano.

Per la seva part, Moreno ha afegit que “aquest eix cívic donarà continuïtat a la trama urbana i permetrà anar a peu a l’hospital.” Finalment, s’han platejat també projectes de mobilitat sostenible. La conselleria de Mobilitat i Infraestructures estudiarà la possibilitat d’instal·lar pàrquings dissuasius en el municipi, que haurien d’estar molt bé interconnectats amb el transport públic.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Inquero
per què no acaben abans el Teatre Principal? Les obres porten setmanes parades i Virgili mut. Inca no es mereix això.