aula Domenech pertany a una família inquera amb molta tradició
Paula Domenech presidenta de Quely serà l'encarregada de donar el sus a la setmana gran del Dijous Bo a Inca com a pregonera el pròxim 8 de novembre l'església de Santa Maria la Major
Paula Domenech Maicas va néixer l’any 1969. Va estudiar al col·legi Santo Tomàs d’Aquino i després va cursar el batxillerat a Sant Francesc d’Inca. En acabar es va anar a Madrid per estudiar Dret.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/11/2019 - 10:27:00
L’Ajuntament ha subratllat d’aquesta inquera els valors que té com a persona i la implicació que ha tengut sempre Quely en molts esdeveniments que se succeeixen al municipi.

Paula Domenech serà l'encarregada de donar el sus a la setmana gran del Dijous Bo com a pregonera. El pròxim 8 de novembre l'església de Santa Maria la Major acollirà el pregó, que donarà el sus a la Setmana Gran del Dijous Bo.

El Consistori ha decidit que, enguany, l'encarregada de fer el parlament serà la presidenta de Quely, Paula Domenech. L’Ajuntament ha subratllat d’aquesta inquera els valors que té com a persona i la implicació que ha tengut sempre Quely en molts esdeveniments que se succeeixen al municipi.

Durant els seus aproximadament vint anys a l’empresa, Quely ha anat creixent i anant augmentat el seu mercat arribant a ser una marca reconeguda internacionalment i un emblema dins la nostra ciutat.

Paula Domenech pertany a una família inquera amb molta tradició i molt implicada amb el nostre municipi. Quely i les seves galetes s’han convertit sens dubte en un tret identitari d’Inca, portant el nom de la nostra ciutat arreu del món”, ha destacat el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Paula Domenech Maicas va néixer l’any 1969. Va estudiar al col·legi Santo Tomàs d’Aquino i després va cursar el batxillerat a Sant Francesc d’Inca. En acabar es va anar a Madrid per estudiar Dret. Tot d’una es va treure el títol es va incorporar a l’empresa familiar Quely com a consellera, fins a arribar a ser la presidenta ara fa uns 5 anys.

Durant els seus aproximadament vint anys a l’empresa, Quely ha anat creixent i anant augmentat el seu mercat arribant a ser una marca reconeguda internacionalment i un emblema dins la nostra ciutat.

L’Ajuntament d’Inca contracta 33 persones aturades de llarga durada  gràcies al programa SOIB Visibles 2019-2020. L’Ajuntament d’Inca inicia el mes de novembre amb la contractació de  33 treballadors i treballadores que desenvoluparan la seva feina a diferents àrees municipals. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Treball de l’Ajuntament d’Inca, Biel Frontera, han donat la benvinguda als homes i dones que formen part del projecte Ocupa’t a Inca, emmarcat en la convocatòria SOIB Visibles 2019-2020. Entre ells es troben 7 picapedrers, 7 jardiners, 1 pintor, 6 agents cívics/ques, 7 conserges, 2 peons de neteja, 2 mestres i 1 auxiliar administratiu.

Totes les persones contractades són aturats de llarga durada de 52 anys de mitjana als quals se’ls dona l’oportunitat de reincorporar-se al mercat de treball. SOIB Visibles és un programa de foment de l’ocupació en el qual la feina que es dur a terme proporciona professionalització i adquisició d’experiència als participants en activitats d’utilitat pública o d’interès social. S’aconsegueixen així dues finalitats, afavorir la reinserció laboral dels participants i millorar el dia a dia del municipi d’Inca. 

Aquestes persones realitzaran entre d’altres les següents tasques: arreglar voravies i altres zones per a vianants fent-les accessibles per a tothom, pintar senyals de trànsit com ara pas de vianants, manteniment del Parc des Serral, promoció del civisme, possibilitar l’apertura d’espais municipals fora del seu horari habitual per ús d’entitats i ciutadans en general, neteja a fons d’escoles públiques i altres edificis municipals, oferir un servei de reforç escolar per promoure l’èxit escolar a secundària, etc.

Per executar el projecte l’Ajuntament d’Inca rep una subvenció de 340.600€ dirigida íntegrament a pagar el sou dels treballadors durant els 6 mesos que estaran contractats. El programa SOIB Visibles 2019-2020 està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado