Més que bàsquet. ELS JÚNIORS S’ENFRONTEN A LA SELECCIÓ CADET.
Bàsquet Manacor: Els júniors van disputar un partit a Lloseta amb la preselecció cadet de les Illes Balears i la participació, colze a colze amb els júniors, dels cadets Miquel Vallespir, Joan Pascual, Joan Nadal i Pere Llaneres
Reunió tècnica dels entrenadors del club. Dimarts passat els entrenadors i entrenadores del Club realitzaren la primera reunió conjunta de la temporada. Un gran equip de persones que treballa cada dia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/11/2019 - 10:36:00
Miquel Vallespir, Joan Pascual, Joan Nadal i Pere Llaneres als quals els agraïm la seva participació i bona tasca. També felicitam Pedro Ballester que va jugar el partit amb el combinat balear!

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. ELS JÚNIORS S’ENFRONTEN A LA SELECCIÓ CADET. Júnior Masculí Advocats Joan Picó. Els júniors van disputar un partit a Lloseta amb la preselecció cadet de les Illes Balears. Va ser un matx intens i de gran nivell. Un altre motiu d'alegria fou la participació, colze a colze amb els júniors, dels cadets Miquel Vallespir, Joan Pascual, Joan Nadal i Pere Llaneres als quals els agraïm la seva participació i bona tasca. També felicitam Pedro Ballester que va jugar el partit amb el combinat balear!

Mini masculí Restaurant El Pino. Les minis jugaren dissabte passat a la pista del Binissalem. Les nostres nines mostraren moltes ganes i entusiasme. Malgrat que l'equip rival fou superior, l’equip tècnic es mostrà satisfets de l’evolució de l’equip.

Cadet Masculí Autocares Tramuntana. Bàsquet Manacor, 42 - La Salle Palma D, 63. El B. Manacor van començar el partit molt concentrat, tant en atac com en defensa, posant-se al davant en el marcador.

Cadet Masculí Autocares Tramuntana. Bàsquet Manacor, 42 - La Salle Palma D, 63. El B. Manacor van començar el partit molt concentrat, tant en atac com en defensa, posant-se al davant en el marcador. Tanmateix els següents períodes no van ser iguals, amb pèrdua d’intensitat i permetent cistelles fàcils al contraatac per part dels visitants, que, en conjunt, van ser millors que els manacorins. A seguir treballant per millorar!

Reunió tècnica dels entrenadors del club. Dimarts passat els entrenadors i entrenadores del Club realitzaren la primera reunió conjunta de la temporada. Un gran equip de persones que treballa cada dia en la formació i educació dels nostres nins i nines!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado