De forma paral·lela, s’ha fet un reconeixement especial
El Palau Municipal d’Esports ha acollit la Nit de l’Esport Inquer un acte de reconeixement a l’esforç i el treball que han realitzat les entitats esportives i els esportistes del municipi durant l’any 2019
“Estam molt orgullosos de veure com esportistes inquers, petits i grans, porten el nom de la nostra ciutat allà on van, molts inclús fora d’Espanya i promocionen la nostra ciutat arreu del món amb la seva bona feina, la seva actitud".
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/12/2019 - 02:01:00
Així, s’ha distingit també a Cintia Rodríguez, Marc Horrach, Andrés García i Catalina Corró, que avui han pogut estar presents a la Nit de l’Esport Inquer i han estat els encarregats d’entregar els guardons.

Inca ret homenatge als esportistes més destacats de la ciutat. El Palau Municipal d’Esports ha acollit, un any més, la Nit de l’Esport Inquer, un acte de reconeixement a l’esforç i el treball que han realitzat les entitats esportives i els esportistes del municipi durant l’any 2019.

“Estam molt orgullosos de veure com esportistes inquers, petits i grans, porten el nom de la nostra ciutat allà on van, molts inclús fora d’Espanya i promocionen la nostra ciutat arreu del món amb la seva bona feina, la seva actitud i, per descomptat, els bons resultats”, ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

En total s’ha fet un reconeixement a 250 persones i equips que han estat internacionals amb la selecció espanyola en la seva categoria i disciplina, medallistes a un campionat d’Espanya o les Illes Balears.

Així doncs, la finalitat d’aquest esdeveniment és per una banda distingir als esportistes locals més destacats al passat any i per l’altra promocionar l’esport base al municipi. “Els resultats no són el més important. El més destacable és la feina que es fa des de la base perquè des de ben petits puguin tenir una formació i anar adquirint valors com l’esforç o la constància, molts lligats a l’esport”, ha destacat Moreno.

En total s’ha fet un reconeixement a 250 persones i equips que han estat internacionals amb la selecció espanyola en la seva categoria i disciplina, medallistes a un campionat d’Espanya o les Illes Balears, així com tots els esportistes individuals o esportistes d’esports col·lectius o clubs que hagin obtingut resultats esportius destacables representant a la nostra ciutat. Entre els premiats de la gala es poden trobar atletes, futbolistes, ballarins, jugadors de bàsquet, nadadors i gimnastes, entre d’altres.

De forma paral·lela, s’ha fet un reconeixement especial a esportistes inquers amb una llarga trajectòria i grans èxits esportius, que contribueixen a la promoció de l’esport i la ciutat d’Inca. Així, s’ha distingit també a Cintia Rodríguez, Marc Horrach, Andrés García i Catalina Corró, que avui han pogut estar presents a la Nit de l’Esport Inquer i han estat els encarregats d’entregar els guardons a la resta de premiats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado