Parc Europa, amb un pressupost aproximat de 90.000 euros.
L’Ajuntament d’Inca millorarà l’enllumenament públic i l’accessibilitat del Parc Europa per a la realització d’aquest projecte el Consistori ha rebut una subvenció de 85.800 € del Consell
Ara s’han de començar els tràmits per licitar les obres, les quals es preveu tinguin un període de duració d’aproximadament 3 mesos. Després, una vegada finalitzada aquesta primera fase de millora del Parc Europa.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/01/2020 - 07:39:00
D’aquesta manera es potenciarà l’eficiència de la instal·lació i es promourà un estalvi energètic, remodelant la xarxa d’enllumenament públic; alhora que s’incrementarà també l’enllumenat públic de senders i vials del parc.

L’Ajuntament d’Inca millorarà l’enllumenament públic i l’accessibilitat del Parc Europa. Per a la realització d’aquest projecte el Consistori ha rebut una subvenció de 85.800 euros per part del departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca. L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un projecte per millorar l’enllumenament públic i l’accessibilitat del Parc Europa, amb un pressupost aproximat de 90.000 euros.

La finalitat del projecte és renovar les lluminàries actuals, substituint-les per lluminàries amb tecnologia LED i afegint noves lluminàries a determinats trams del parc. D’aquesta manera es potenciarà l’eficiència de la instal·lació i es promourà un estalvi energètic, remodelant la xarxa d’enllumenament públic; alhora que s’incrementarà també l’enllumenat públic de senders i vials del parc.

El nou paviment és de sorra compactada estabilitzada amb calç i un acabat de color ocre. Es tracta d'un paviment absorbent d'acord amb el disseny inicial del parc però amb unes millors prestacions d'accessibilitat i duresa.

D’altra banda, en el marc d’aquest projecte, es renovarà també el paviment existent a l’àrea que rodeja la zona de jocs infantils i el vial central que comunica el carrer de Tirant lo Blanc amb el carrer Sabaters. El nou paviment és de sorra compactada estabilitzada amb calç i un acabat de color ocre. Es tracta d'un paviment absorbent d'acord amb el disseny inicial del parc però amb unes millors prestacions d'accessibilitat i duresa.

En darrer lloc, a més se substituiran també els arbres situats a la zona central del sender objecte de renovació del paviment, donat que les arrels superficials dels quals deterioren actualment el paviment i dificulten l'accessibilitat del parc. Per a la realització d’aquest projecte el departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha concedit una subvenció de 85.800 euros.

Ara s’han de començar els tràmits per licitar les obres, les quals es preveu tinguin un període de duració d’aproximadament 3 mesos. Després, una vegada finalitzada aquesta primera fase de millora del Parc Europa, està previst que es desenvolupin nous projectes que inclouran la instal·lació de nous equipaments.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Inca Otros municipios deberían tomar ejemplo