Aquest canvi ha suposat un estalvi anual de 5.000 euros per al Consistori inquer.
“Inca Cívica” és el nom que rep la nova aplicació que utilitza l’Ajuntament d’Inca, des de l’1 de gener, per a la gestió d’incidències “app” i potenciar la participació dels ciutadans i involucrar-los en el dia a dia
Així doncs, amb la implantació d’ “Inca Cívica” deixa d’estar en funcionament per a l’Ajuntament d’Inca la plataforma “Línia Verda”, a través de la qual es varen gestionar durant l’any 2019 més de 5.900 incidències.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/01/2020 - 06:04:00
A través d’aquesta eina mòbil, els ciutadans poden crear avisos d’incidències que es puguin produir a la via pública del municipi (fems, enllumenat públic, neteja, obres, etcètera).

L’Ajuntament d’Inca estrena nova app per a la gestió d’incidències. “Inca Cívica” és el nom que rep la nova aplicació que utilitza l’Ajuntament d’Inca, des de l’1 de gener, per a la gestió d’incidències. A través d’aquesta eina mòbil, els ciutadans poden crear avisos d’incidències que es puguin produir a la via pública del municipi (fems, enllumenat públic, neteja, obres, etcètera).

Així doncs, amb la implantació d’ “Inca Cívica” deixa d’estar en funcionament per a l’Ajuntament d’Inca la plataforma “Línia Verda”, a través de la qual es varen gestionar durant l’any 2019 més de 5.900 incidències. Aquest canvi ha suposat un estalvi anual de 5.000 euros per al Consistori inquer.

És imprescindible comptar amb el suport i compromís dels ciutadans per poder seguir avançant”, ha assenyalat la regidora de Serveis de l’Ajuntament d’Inca, María del Carmen Oses.

La nova aplicació, la qual es pot descarregar des de Play Store i Apple Store, permet als usuaris fer una fotografia de la incidència, situar-la en el mapa, afegir-hi un comentari i enviar-la a l’Ajuntament, de manera molt intuïtiva i àgil. Es pot fer a més un seguiment dels avisos realitzats directament amb el mòbil i el ciutadà rep també una notificació quan s’ha resolt la seva incidència.

D’aquesta manera, els ciutadans poden traslladar al Consistori de manera senzilla i ràpida les incidències, que l’Ajuntament es compromet a resoldre tan aviat com es pugui tenint en compte la seva necessitat i urgència. De fet, l’app “Inca Cívica” ja ha rebut, des de la seva posada en marxa fa una setmana, més de 60 avisos.

“Volem potenciar la participació dels ciutadans i involucrar-los en el dia a dia de l’Ajuntament, per aconseguir tots plegats una ciutat millor. És imprescindible comptar amb el suport i compromís dels ciutadans per poder seguir avançant”, ha assenyalat la regidora de Serveis de l’Ajuntament d’Inca, María del Carmen Oses.

En aquest sentit, cal destacar que des del Consistori s’estan treballant ja per desenvolupar durant l’any 2020 altres accions per potenciar el civisme dels ciutadans inquers.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Unodeinca
Con lo bien que funcionaba la otra me pregunto ¿quien se lleva aquí las ganancia, sra Oses?