L’Ajuntament d’Inca limita a 20 km/h la velocitat a les zones escolars.
Inca redueix la velocitat màxima a 20km/h a les principals zones escolars del municipi es millorarà la mobilitat als carrers dels voltants dels centres educatius i s’incrementarà la seguretat dels vianants
Aquesta mesura s’implantarà, per tant, de manera imminent als carrers dels voltats dels centres educatius del centre de la ciutat, l’IES Berenguer d’Anoia, el CEIP Ponent i el col·legi Beata Francinaina Cirer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/01/2020 - 09:49:00
“El nostre objectiu és generar un entorn més segur i facilitar el desplaçament per a les famílies que es dirigeixen a peu a les escoles”, ha explicat el regidor de seguretat ciutadana, Sebastián Oriol.

L’Ajuntament d’Inca limita a 20 km/h la velocitat a les zones escolars. Inca redueix la velocitat màxima a 20km/h a les principals zones escolars del municipi. D’aquesta manera es millorarà la mobilitat als carrers dels voltants dels centres educatius i s’incrementarà la seguretat dels vianants.

“El nostre objectiu és generar un entorn més segur i facilitar el desplaçament per a les famílies que es dirigeixen a peu a les escoles”, ha explicat el regidor de seguretat ciutadana, Sebastián Oriol.

Aquesta limitació de velocitats, era una mesura molt demanada per les AMIPAS de la ciutat i la plataforma ‘Vianants Inca’”, ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, ahir ja es varen iniciar les tasques de senyalització a tots els carrers afectats per aquesta nova limitació de velocitat, i es preveu finalitzin ben aviat. Aquesta mesura s’implantarà, per tant, de manera imminent als carrers dels voltats dels centres educatius del centre de la ciutat, l’IES Berenguer d’Anoia, el CEIP Ponent i el col·legi Beata Francinaina Cirer.

Continuam donant passes per a millorar la mobilitat a Inca i garantir la seguretat dels vianants, posant més esment a zones d’especial interès com els accessos als centres escolars. Aquesta limitació de velocitats, era una mesura molt demanada per les AMIPAS de la ciutat i la plataforma ‘Vianants Inca’”, ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado