NO ABOQUEU L’OLI DE CUINA. Aquest, quan refreda condensa i obstrueix
SAM Manacor aigua: Si teniu una consulta la podeu fer tranquil·lament per telèfon o per correu electrònic en cas de tràmit urgent i inajornable es concertarà una cita prèvia prenent les mesures de prevenció adients
VIGILEU LES FUITES. No abaixeu la guàrdia amb les fuites, ja que aquestes incrementen el consum d’aigua dels vostres domicilis notablement. Tot i que des de la SAM us seguirem avisant si detectam excessos de facturació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/03/2020 - 03:36:00
NO LLANCEU TOVALLOLETES ni altres objectes pels vàters. Per favor! Hem de reduir al mínim les incidències. Recordau que hem fet una campanya de neteja de les arquetes particulars dels domicilis.

La SAM adopta mesures per tal de garantir el subministrament d’aigua. S’ha implementat la gestió telemàtica a les oficines. L’activitat quotidiana administrativa continua bàsicament de forma telefònica o telemàtica, sense caràcter presencial. Per evitar contagis: NO HI HA ATENCIÓ AL PÚBLIC PRESENCIAL. Si teniu una consulta, la podeu fer tranquil·lament per telèfon o per correu electrònic. En cas de tràmit urgent i inajornable, es concertarà una cita prèvia, prenent les mesures de prevenció adients.

RECORDA: 971596001, sam@sammanacor.com. S’han suspès els serveis no essencials: ORA i aparcaments. S’han creat equips de guàrdia per duplicat i independents per aquelles activitats que requereixen una tasca presencial que impossibilita el teletreball, per tal de prevenir contagis i tenir equips de treball de reserva.

PER AIXÒ PREGAM: NO INCREMENTEU EL CONSUM D’AIGUA, com més aigua utilitzam, més aigua s’ha de depurar. La depuradora de Manacor funciona al límit, per favor, faciliteu el bon funcionament del sistema.

S’han cancel·lat totes les visites a les instal·lacions, excepte en activitats essencials per assegurar els serveis que es consideren crítics.

1r. Subministrament d’aigua a la població i als serveis essencials com és l’Hospital de Manacor.

2r. Garantir bon estat sanitari de l’aigua

3r. Sanejament a la baixa, clavegueram

4t. Sanejament a l’alta, EDAR

5è. Emergències individuals, sobretot embossos.

PER AIXÒ PREGAM: NO INCREMENTEU EL CONSUM D’AIGUA, com més aigua utilitzam, més aigua s’ha de depurar. La depuradora de Manacor funciona al límit, per favor, faciliteu el bon funcionament del sistema i no malbarateu l’aigua.

VIGILEU LES FUITES. No abaixeu la guàrdia amb les fuites, ja que aquestes incrementen el consum d’aigua dels vostres domicilis notablement. Tot i que des de la SAM us seguirem avisant si detectam excessos de facturació, recomanam que hi estigueu al cas.

NO LLANCEU TOVALLOLETES ni altres objectes pels vàters. Per favor! Hem de reduir al mínim les incidències. Recordau que hem fet una campanya de neteja de les arquetes particulars dels domicilis, i, per tant, totes haurien d’estar netes. A partir d’aquí, és responsabilitat de cada usuari mantenir-les lliures d’objectes que puguin embossar-les.

NO ABOQUEU L’OLI DE CUINA. Aquest, quan refreda condensa i obstrueix la xarxa de clavegueram.

UTILITZAU ELS RECURSOS DE FORMA RAONADA I EFICIENT, SENSE MALBARATAR RES, tant els directament relacionats amb el cicle de l’aigua com els demés, ja que, al cap i a la fi, tots hi tenen relació: detergent de rentadora, sabó de dutxa, aliments, medicaments, paper... La SAM agreix la vostra col·laboració.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
marta
cumplir ya con la constitució majaderos
joana
si mateu les da igual siempre con la puta bandera, si por lo menos pidiesen ser holandeses o canadiendes, bien, pero catalanes como torra o junqueras vaya fracaso de locos enfermos
Mateu
Estos catalanistas están obsesionados con el idioma. Deberían comprender que en Manacor hay muchas personas que no entienden el catalán y que lo correcto para llegar a la totalidad de los vecinos es hacer los COMUNICADOS BILINGÜES. Porque los castellanoparlantes también pagan sus impuestos