Si no teniu aquesta confirmació el treball no constarà com a rebut. Atentament
Volem recordar-vos que el termini de presentació d'originals per a optar als Premis Ciutat de Manacor 2020 continua obert fins al proper 8 d'abril originals per correu electrònic a [email protected]
[email protected]. Si ho voleu fer d'aquesta manera, recordau que s'ha de mantenir l'anonimat a l'original, per tant just hi pot aparèixer un pseudònim.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/03/2020 - 15:56:00
A part, heu d'enviar-nos un altre document adjunt amb les vostres dades i el DNI escanejat. Tan bon punt hàgim rebut el vostre correu, des de la Institució rebreu confirmació de la rebuda.

Benvolgudes i benvolguts. Volem recordar-vos que el termini de presentació d'originals per a optar als Premis Ciutat de Manacor 2020 continua obert fins al proper 8 d'abril. Així mateix, a causa de la situació en què ens trobam, us oferim la possibilitat d'enviar-nos els originals per correu electrònic a . Si ho voleu fer d'aquesta manera, recordau que s'ha de mantenir l'anonimat a l'original, per tant just hi pot aparèixer un pseudònim.

A part, heu d'enviar-nos un altre document adjunt amb les vostres dades i el DNI escanejat. Tan bon punt hàgim rebut el vostre correu, des de la Institució rebreu confirmació de la rebuda. Si no teniu aquesta confirmació el treball no constarà com a rebut. Atentament, Institució Pública Antoni Maria Alcover.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado