L'equip de Govern municipal ha decidit suspendre diferents actes
El COVID obliga a suspendre actes lúdics i festius a Felanitx: La fira de maig i les festes de s'Horta, mercadet de Sant Jordi, festa del Callet, Sant Isidre i Cinquagesma, l'anada en carro a Cala Sa Nau, concurs de pesca
Com a altres municipis ha estat una decisió difícil, ja que són dades importants en el calendari del municipi. Des del consistori apel·lem a la responsabilitat i volem preservar la salut i seguretat dels ciutadans i visitants.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/04/2020 - 01:05:00
3 de maig i 1 de juny. L'anada en carro a Cala Sa Nau, concurs de pesca, concert cultural, bicicletada, pamboliada, festa infantil, fira, teatre, verbena, lleonada entre altres actes són actes i activitats que hauran d'espera.

El COVID obliga a suspendre actes lúdics i festius a Felanitx. La fira de maig i les festes de s'Horta entre altres celebracions no es podran celebrar enguany. L'equip de Govern municipal ha decidit suspendre diferents actes que s'havien de celebrar entre el mes d'abril i maig.

El mercadet de Sant Jordi que s'havia de dur a terme el pròxim diumenge dia 26 d'abril no es podrà celebrar, ja que continuaran les restriccions per celebrar esdeveniments massius, tampoc es podrà celebrar la Fira de maig i festa del Callet a principi del mes de maig. Queden anul·lades les exposicions que s'havien d'inaugurar el mes d'abril al Centre Cultural.

El mercadet de Sant Jordi que s'havia de dur a terme el pròxim diumenge dia 26 d'abril no es podrà celebrar, ja que continuaran les restriccions per celebrar esdeveniments massius, tampoc es podrà celebrar la Fira de maig.

Tampoc es podran celebrar les festes de Sant Isidre i Cinquagesma del nucli de S'Horta que estaven previstes entre el 3 de maig i 1 de juny. L'anada en carro a Cala Sa Nau, concurs de pesca, concert cultural, bicicletada, pamboliada, festa infantil, fira, teatre, verbena, lleonada entre altres actes són actes i activitats que hauran d'espera al pròxim any per poder dur-se a terme.

Com a altres municipis ha estat una decisió difícil, ja que són dades importants en el calendari del municipi. Des del consistori apel·lem a la responsabilitat i volem preservar la salut i seguretat dels ciutadans i visitants al municipi. Ara el que toca és quedar a casa i continuar fent cas de les recomanacions que ens fan arribar autoritats sanitàries i estatals.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado