Aquests 565.499 € surten del pressupost de despeses del 2020, de la congelació
L'Ajuntament de Felanitx destinarà més de 500.000 euros a pal.liar els efectes de la crisi sanitària generada per la pandèmia del COVID-19
Referent a mesures fiscals, l’Ajuntament estudia ajornar o suspendre alguns imposts o tases als negocis que han hagut de tancar. Així mateix es valora oferir subvencions als comerços locals per tal de dinamitzar l’economia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/04/2020 - 07:08:00
Tampoc es deixarà de banda a les empreses que hi ha al municipi i que han estat obligades a tancar els seus negocis, en elles hi ha molts de treballadors autònoms que s’han quedat sense cap ingres.

L'Ajuntament de Felanitx destinarà més de 500.000 euros a pal.liar els efectes de la crisi sanitària generada per la pandèmia del COVID-19. L’equip de govern està fent feina en un primer paquet de mesures fiscals i socials per ajudar a la ciutadania i les empreses locals del municipi.

Aquests 565.499 € surten del pressupost de despeses del 2020, de la congelació de diferents partides en distintes àrees. Així es crearà un fons de contingència i es destinarà a serveis que facin falta arran de la situació de la pandèmia.

50 per cent la seva despesa amb un total al fons de contingència de 225.500€, seguida de cultura amb 99.000€, medi ambient 58.500€ i seguretat ciutadana amb 40.000€.

La regidoria que més aporta és la de festes i joventut, reduint un 50 per cent la seva despesa amb un total al fons de contingència de 225.500€, seguida de cultura amb 99.000€, medi ambient 58.500€ i seguretat ciutadana amb 40.000€.

La partida es destinarà majoritàriament a serveis socials, uns doblers que s’invertiran en reforçar la plantilla amb treballadores familiars, s’ajudarà en la mesura de les possibilitats amb prestacions tan de serveis i socials a les famílies més vulnerables.

L’unic objectiu es minimitzar les conseqüències econòmiques que tindran les famílies més vulnerables els pròxims mesos. Tampoc es deixarà de banda a les empreses que hi ha al municipi i que han estat obligades a tancar els seus negocis, en elles hi ha molts de treballadors autònoms que s’han quedat sense cap ingres.

Referent a mesures fiscals, l’Ajuntament estudia ajornar o suspendre alguns imposts o tases als negocis que han hagut de tancar. Així mateix es valora oferir subvencions als comerços locals per tal de dinamitzar l’economia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado