Com Entrenes ara a casa teva? Ara mateix faig unes 10 hores de gimnàs semanals
Judo Renshinkan Manacor i Llevant: 10 preguntes a Soy Theunisse, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds com duen aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d'origen nipó
1º- Quants anys tens i quina edat vas començar el judo?. Tenc 13 anys i vaig començar judo als 4 anys fins als 6 anys després ho vaig deixar i als 10 anys he tornat a començar judo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/04/2020 - 18:06:00
7º- Ara amb l'estat d'alarma que estem vivint, què competicions t'han quedat suspeses? M’ha quedat suspès al campeonat de Balears i si el guanyava el campeonat de Espanya.

JUDO RENSHINKAN 10 PREGUNTES A: SOY THEUNISSE. Aquesta és una secció del judo RSK. Ara que els competidors en comptes d'entrenar al tatami n’ han d'improvisar un a casa seva, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds, com duen aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d'origen nipó.

1º- Quants anys tens i quina edat vas començar el judo?.

2º- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials? Sincerament crec què totom pot practicar judo només has de saber tenir respecte als altres. 3º- Ets competidor? Si, desde fa 3 anys.

Tenc 13 anys i vaig començar judo als 4 anys fins als 6 anys després ho vaig deixar i als 10 anys he tornat a començar judo.

2º- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials?  Sincerament crec què totom pot practicar judo només has de saber tenir respecte als altres.

3º- Ets competidor? 

Si, desde fa 3 anys.

4º- I perquè t'agrada la competició? A mi m’agrada competir perquè veig d’una manera molt més facil la meva progresió.

5º- Quins resultats important has tret aquest any?

Aquest any he fet campio de Mallorca, he guanyat tots el controls escolars i he disputat el bronze a la Internacional copa d’Espanya de Galícia i tambe a la Internacional supercopa d’Alacant.

6º- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals? Abans entrenava unes 10-12 hores semanals al club.

7º- Ara amb l'estat d'alarma que estem vivint, què competicions t'han quedat suspeses? M’ha quedat suspès al campeonat de Balears i si el guanyava el campeonat de Espanya.

8º- Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar? Amb les circumstàncies que estam no ho crec...

9º- com durs aquest cofinament, estar tancats a ca vostra sense poder sortir? A mi m’agrada, es una millor forma d’organitzar-me, al matí faig els deures i desprès entren al meu gimnàs.

10º- Com Entrenes ara a casa teva? Ara mateix faig unes 10 hores de gimnàs semanals , i corrc a la cinta unes 4 hores semanals .

11º- Vols afegir alguna cosa més? 

Vull donar ses gràcies a nes meu entrenador en Pep, als meus companys, i a tot el club RENSHINKAN per ensenyar-me tot el que se.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado