El Dojo Muratore celebrarà el XV TROFEU "DI, EL PETIT JUDOKA"
El Dojo Muratore Manacor, Llevant, Pla, Migjorn celebrarà el XV TROFEU "DI, EL PETIT JUDOKA" aquest pic desde casa realitzant una fotografia, un dibuix, video, una redacció o poema, o una presentació digital
L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la colaboració de Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti ,Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d´es Dojo , Faqtoria Muntaner i Asegurances Javi Reche.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/05/2020 - 11:59:00
3 a 15 anys , participaràn des de casa realitzant una fotografia, un dibuix , un video, una redacció o poema , o una presentació digital que representi un dels cinc valors que carecteritzen el judo del Dojo : Amistat, Respecte.

El Dojo Muratore Manacor, celebrarà el " XV TROFEU DI "des de casa!!. El Dojo Muratore celebrarà el XV TROFEU "DI, EL PETIT JUDOKA" , aquest pic desde casa !!. Serà un Trofeu diferent, on els judoques més petits del Dojo : judoques d´entre 3 a 15 anys , participaràn des de casa realitzant una fotografia, un dibuix , un video, una redacció o poema , o una presentació digital que representi un dels cinc valors que carecteritzen el judo del Dojo : Amistat, Respecte, Autocontrol, Constancia i Coratge.

Tots els treballs realitzats ,seràn publicats a les xarxes socials i premiats pels Mestres del Club ,i tothom podrà gaüdir de l´art dels judoques més petits del Dojo. Amb aquesta iniciativa ,el Dojo ha volgut seguir endavant a pesar de les circunstàncies i reinventarse adaptantse a le noves cituacions i mostrar així com el "Judo" significa "camí a la flexibilitat" ( flexibilitat és la capacitat que posseeix un objecte o sistema d'adaptar-se a una nova situació )

Prop de 200 judoques del Club , gairebe de totes les escoles de Manacor, Porto Cristo, Porreres, Inca, Son Macià, Santanyi i Costitx prendran part a aquest Trofeu que esta dedicada a en Di ,un judoka del Club.

Prop de 200 judoques del Club , gairebe de totes les escoles de Manacor, Porto Cristo, Porreres, Inca, Son Macià, Santanyi i Costitx prendran part a aquest Trofeu que esta dedicada a en Di ,un judoka del Club a qui volen mantenir present i que tots el puguin coneixer i recordar pels seus valors com a judoka .

Aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a l´ajuda i al patrocini de : L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la colaboració de Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti ,Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d´es Dojo , Faqtoria Muntaner i Asegurances Javi Reche. Ens veureu aviat a les xarxes socials !!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado