Tots els treballs entregats son fantàstics, plens de il.lusió i ganes
Manacor: El Dojo Muratore aquesta darrera setmana ha començat a rebrer els treballs realitzats pels seus judoques per porer participar al XV TROFEU "DI, EL PETIT JUDOKA", A CASA !!
Cal destacar que tots els mestres del Dojo estan maravallets de les obres d´art dels seus alumnes i valoren moltíssim el seu esforç i dedicació ,i aprofiten aquest escrit per donar-lis l´ENHORABONA.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/05/2020 - 09:51:00
Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti ,Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d´es Dojo , Faqtoria Muntaner i Asegurances Javi Reche. Ens veureu aviat a les xarxes socials !!!

El Dojo Muratore, comença el " XV TROFEU DI "des de casa!!. El Dojo Muratore aquesta darrera setmana ha començat a rebrer els treballs realitzats pels seus judoques per porer participar al XV TROFEU "DI, EL PETIT JUDOKA" , A CASA !!.

Tots els judoques del Dojo d´entre 3 i 14 anys ,tenen fins dia 20 de Maig per enviar una fotografia, un dibuix , un vÍdeo, una redacció o poema , o una presentació digital que representi un dels cinc valors que carecteritzen el judo del Dojo : Amistat, Respecte, Autocontrol, Constància i Coratge.

Recordam que aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a l´ajuda i al patrocini de : L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro.

Tots els treballs entregats son fantàstics, plens de il.lusió i ganes de tornar a pràcticar el seu esport, i de donar suport a tothom !!. Cal destacar que tots els mestres del Dojo estan maravallets de les obres d´art dels seus alumnes i valoren moltíssim el seu esforç i dedicació ,i aprofiten aquest escrit per donar-lis l´ENHORABONA en Majúscules, per continuar endavant, mostrant que son uns judoques exemplars que no es rendeixen davant cualsevol repte !

Recordam que aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a l´ajuda i al patrocini de : L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la colaboració de Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti ,Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d´es Dojo , Faqtoria Muntaner i Asegurances Javi Reche. Ens veureu aviat a les xarxes socials !!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado