El PP fa un ús tendenciós dels números
Cosme Bonet: 'El PP demostra la seva insensibilitat comparant les polítiques socials amb la dictadura de Castro'
El PSIB-PSOE assegura que el que no li convé a Balears és aplicar el 'Model Francisco Camps'
PSIB-PSOE 29/04/2011 - 10:53:41
El Vicesecretari General de la Federació Socialista de Mallorca, Cosme Bonet, ha qualificat de clarament demagògiques i electoralistes les declaracions fetes pel Secretari General del PP Miquel Ramis. “Descrivint les polítiques socials com quelcom propi d’una dictadura es confirma que el que pretén el PP, si guanya les eleccions, és desmuntar el sector públic” ha dit.

Bonet ha assegurat que la postura del PSIB-PSOE no podria estar més allunyada de la del PP. “La nostra intenció és i ha estat consolidar un nou model econòmic pròsper i cohesionat, que treballi per reduir les diferències i que protegeixi els més dèbils” i ha afegit que “ en cap cas podem assumir que les polítiques socials es redueixin a fer caritat allà on no arriba el sector privat com suggereix la dreta”.

En referència a les xifres d’atur Bonet ha apuntat que “un cop més” el PP fa un ús tendenciós dels números. Ha recordat que ha estat precisament la feina feta pel govern socialista la que ha evitat que a Balears avui hi hagin 500.000 aturats com a València. “Pot ser el senyor Ramis vol proposar un model com el de Francisco Camps per a Balears, però els socialistes estem segurs que aquest no és el camí a seguir”.
Reciente
Visto
Comentado