Exigeix a Bauzá que no s'oblidi dels jo
JSIB considera que la unificació de la Direcció General de Joventut amb la de Cultura suposarà la dissolució de les polítiques de joventut
“La població jove de les Illes Balears necessita d'una direcció general que no només faci política per als joves, sinó que asseguri que el Govern els tengui en compte en totes les seves actuacions”
JSIB 21/06/2011 - 19:12:54

Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB) ha exigit avui al nou president del Govern, J.R. Bauzá, que no s'oblidi dels joves en les seves polítiques, després de la supressió de la Direcció General de Joventut.

“La població jove de les Illes Balears necessita d'una direcció general que no només faci política per als joves, sinó que asseguri que el Govern els tengui en compte en totes les seves actuacions”, ha opinat Francesc Dalmau, secretari general de JSIB. “Els joves som el futur, però el PP ja ens comença a marginar”, ha afegit.

JSIB considera que la unificació de la Direcció General de Joventut amb la de Cultura suposarà la dissolució de les polítiques de joventut del Govern de les Illes Balears. Dalmau ha recordat que també Maria Salom, futura presidenta del Consell de Mallorca, ha anunciat la supressió del Departament de Joventut.

“La política de joventut del Partit Popular comença amb la pèrdua d'influència dels joves i no sabem on acabarà ni si s'aplicarà el Pla Jove 2010-2012, que marca les estratègies i programes en benefici dels i les joves”, ha opinat Dalmau.

JSIB demana als joves del PP, especialment als integrats dins Nuevas Generaciones, que facin rectificar al President del Govern.

Reciente
Visto
Comentado