Inca
Inca habilita rutes segures per vianants i esportistes
La Policia Local d’Inca treballa en la implementació d’un conjunt de mesures per facilitar les sortides al carrer de tots els ciutadans.
ajinca.net 06/05/2020 - 13:49:55

 Inca habilita rutes segures per vianants i esportistes

La Policia Local d’Inca treballa en la implementació d’un conjunt de mesures per facilitar les sortides al carrer de tots els ciutadans. Així doncs, s’han habilitat 8 rutes que es poden fer servir per passejar o fer esport, ara que ja està permès. “La finalitat d’aquesta actuació és evitar aglomeracions en les principals vies de la ciutat i afavorir la pràctica d’exercici d’acord amb les normes de seguretat establertes”, expliquen els agents de seguretat.

Aquestes 8 rutes es desenvolupen per diferents carrers, avingudes i camins rurals dels afores de la ciutat amb l’objectiu de distribuir als ciutadans i habilitar espais adequats per a cada activitat. A més a més, cada ruta està recomanada per un col·lectiu específic de població. Així, per exemple, s’aconsella que la gent major camini per les avingudes i els esportistes utilitzin el camí vell de Biniamar.

En aquest sentit, indicar que no és obligatori l’ús d’aquestes rutes, proposades per la Policia Local d’Inca. Tot i això, és recomanable utilitzar-les per contribuir entre tots i totes a facilitar la mobilitat i evitar així la massificació d’alguns carrers.

D’altra banda, s’ha tancat també un carril de la ronda Migjorn a la circulació de vehicles per tal de donar més espai als vianants. Aquesta darrera mesura es troba en fase d’experimentació. S’està estudiant també la possibilitat de desenvolupar accions similars al centre de la ciutat amb la finalitat d’habilitar més zones per a passejar i practicar esports.

Per últim, no hem d’oblidar que l’ús d’aquestes vies s’ha de fer sempre tenint en compte les franges horàries establertes i respectant les normes de seguretat marcades per l’estat d’alarma.

 

Reciente
Visto
Comentado