Mancomunitat Pla de Mallorca
ELS 14 MUNICIPIS DEL PLA DE MALLORCA AMB SOIB REACTIVA 2020
Tots els municipis del Pla s’han presentat en aquesta convocatòria extraordinària de subvencions amb el suport de la Mancomunitat Pla de Mallorca.
mancomunitatplademallorca.net 30/09/2020 - 14:50:56
ELS 14 MUNICIPIS DEL PLA DE MALLORCA AMB SOIB REACTIVA 2020

Tots els municipis del Pla s’han presentat en aquesta convocatòria extraordinària de subvencions amb el suport de la Mancomunitat Pla de Mallorca.

Els municipis del Pla, amb la col·laboració i suport tècnic de la Mancomunitat Pla de Mallorca, han sol·licitat una subvenció al Govern de les Illes Balears per un import de 785.274,12€ amb el propòsit de contractar durant els mesos d’hivern fins a 109 persones que actualment es troben desocupades. Els perfils professionals que es demanaran són diversos i fan referència a peons/nes i oficials de brigada, netejadors/es, agranadors/es, subalterns/es, ordenances, auxiliars de biblioteca, auxiliars administratius/ves, auxiliars tècnics/ques educatius/ves, administratius/ves, tècnics/ques informàtics/ques i arxivers/es.

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions destinades a finançar projectes que incloguin la contractació de persones aturades que no puguin inserir-se al mercat laboral a causa de la crisi econòmica com a conseqüència de la COVID-19.

SOIB Reactiva 2020 és una convocatòria de subvencions promoguda pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, pel fons de l’Estat per mitjà de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).
 
 
Reciente
Visto
Comentado