La Fornal
Programació sala La Fornal mes d'octubre
Des de la sala La Fornal us presentam la programació per aquest mes d’octubre.
lafornal.cat 30/09/2020 - 14:53:12
Programació sala La Fornal mes d'octubre
 
Des de la sala La Fornal us presentam la programació per aquest mes d’octubre.
 
CHORPATÉLICOS: Dia 11 d’octubre a les 12 h i a les 18 h
 
La companyia Los Titiriteros de Binéfar ens presenta el seu espectacle per a tots els públics “Chorpatélicos”, recomanat a partir de 2 anys. Aquest espectacle ens presenta diversos poemes i cançons d’autors com Lorca, Gloria Fuertes, Alberti i altres amb una hàbil mescla d’utilització de màscares, música i titelles que acosten els textos al món màgic dels infants. tots els públics “Chorpatélicos”, recomanat a partir de 2 anys. Aquest espectacle ens presenta diversos poemes i cançons d’autors com Lorca, Gloria Fuertes, Alberti i altres amb una hàbil mescla d’utilització de màscares, música i titelles que acosten els textos al món màgic dels infants.
 
MARCEL CRANC: Dia 18 d’octubre a les 19 h 
 
Marcel Cranc és el projecte del compositor mallorquí Miquel Vicensastre. La seva elegància i el seu savoir faire apareix en escena quan mescla fàcilment tot tipus de música: folk i electrònica, música contemporània i rock. Amb delicats arranjaments de piano i una veu d’intensitat extrema i sincera, les cançons de Marcel Cranc fan mal i curen al mateix temps.
 
L’HOME DEL VOL VERTICAL: Del 30 d’octubre al 20 de novembre
 
Pere Sastre, ja moribund, passa la seva darrera nit en el Convent de les monges de la Caritat de Llucmajor acompanyat pel seu amic Gabriel Moragues. Durant aquesta nit, Gabriel, interpretat per Joan Gomila, serà el qui a partir d’una narració al seu amic, li recordarà la seva història com a creador del Cometa gira-avió i li rendirà el tribut per la gran admiració que li professa.
 
 
Reciente
Visto
Comentado