Ses Salines
El Poliesportiu de Ses Ramones de la Colònia de Sant Jordi comptarà amb un edifici de vestidors i un bar
Les màquines ja estan treballant als terrenys del Poliesportiu de Ses Ramones de la Colònia de Sant Jordi.
ajuntamentsessalines 25/01/2021 - 13:05:35

El Poliesportiu de Ses Ramones de la Colònia de Sant Jordi comptarà amb un edifici de vestidors i un bar

Les màquines ja estan treballant als terrenys del Poliesportiu de Ses Ramones de la Colònia de Sant Jordi. Es tracten d'unes obres per dotar d'uns vestidors i d'un bar-.cafeteria a aquestes instal·lacions. El cost serà superior als 776.000 euros i està subvencionat pel Consell de Mallorca, el Consorci d'infraestructures turístiques i l'Associació Hotelera de la Colònia de Sant Jordi, a qui l'Ajuntament li retornarà en cinc anys la seva aportació. "Es tracta d'una inversió molt necessària per al municipi; tant és així que s'ha aconseguit una col·laboració per part de diverses institucions i dels hotelers de la zona", ha explicat el Batle Juan Rodríguez.

En aquests moments s'està desenvolupant una primera fase de neteja dels terrenys i d'excavació de la zona on es posaran els fonaments de les noves infraestructures. "Els treballs estan avançant a un bon ritme, fet que suposarà complir els terminis fixats per aquesta obra", ha explicat Guillem Francesc Mas, regidor d'Esports i president de la Junta de Districte de la Colonia de Sant JOrdi. D'aquesta manera s'espera que pel començament de la primavera es començarà el procés constructiu.

Les noves instal·lacions són una reivindicació des de fa temps per part dels veïns del municipi i dels hotelers. El Poliesportiu de Ses Ramones és un dels focus d'atracció del turisme actiu a la zona de la Colònia de Sant Jordi. "Amb aquesta inversió potenciarem l'oferta esportiva a la zona i l'oferta de turisme esportiu", ha explicat Mas.

 

Reciente
Visto
Comentado