El Pi
El Pi reclama unitat de totes les forces davant Madrid per exigir mesures específiques per Balears
La formació també demanarà demà a la presidenta Armengol que clarifiqui d’una vegada per totes el calendari de vacunació.
el-pi.com 25/01/2021 - 17:13:03

El Pi reclama unitat de totes les forces davant Madrid per exigir mesures específiques per Balears

La formació també demanarà demà a la presidenta Armengol que clarifiqui d’una vegada per totes el calendari de vacunació

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat avui unitat de totes les forces polítiques davant Madrid per exigir mesures específiques per Balears. La formació ha explicat que demà tornarà a demanar a la presidenta Armengol un front comú i consens per poder lluitar contra la greu crisi econòmica i sanitària que afecta les illes.

En concret, tant el president de la formació, Antoni Amengual, com la portaveu del grup parlamentari, Lina Pons, han deixat clar que “s’han d’anteposar els interessos de la nostra terra a la disciplina de partit d’una vegada per totes.” Pons també ha explicat que “la presidenta Armengol ha de clarificar quin és el calendari de vacunació, la societat vol certeses”. Segons Pons, “aquesta compareixença arriba tard, però benvinguda sigui i des d’El Pi celebrem que s’hagi demanat a Madrid, tal com nosaltres vam sol·licitar, una vacunació selectiva i prioritària per les comunitats turístiques.” “Ara veurem” ha apuntat “si tenim múscul per comprar vacunes després de saber que Pfizer no sap si podrà fabricar les que tenia compromeses.”

Per la seva banda, el president d’El Pi, Antoni Amengual, ha apuntat que “esperem que totes les forces polítiques estiguin a l’altura per fer arribar les reivindicacions a Madrid i donin suport a la nostra proposta per exigir que es compleixi el REB”. Amengual ha puntualitzat que “hem establert contactes amb les diferents formacions per saber si votaran a favor del recurs d’inconstitucionalitat dels PGE.” El president d’El Pi també ha proposat una reunió de totes les formacions polítiques amb representació parlamentària a Balears amb el president Sánchez.”

 

Reciente
Visto
Comentado