PP
El PP recrimina a Armengol que “el Partit Socialista s'hagi convertit en el principal enemic dels interessos dels ciutadans de Balears”
Toni Costa, ha retret a la presidenta del Govern de les Illes balears, Francina Armengol, el vot en contra al Congrés al finançament del transport de Residus a Balears
pp.es 05/04/2022 - 15:05:42
El PP recrimina a Armengol que “el Partit Socialista s'hagi convertit en el principal enemic dels interessos dels ciutadans de Balears”

El portaveu del (GPP), Toni Costa, ha retret a la presidenta del Govern de les Illes balears, Francina Armengol, el vot en contra al Congrés al finançament del transport de Residus a Balears

El portaveu del Grup Parlamentari Popular (GPP), Toni Costa, ha recriminat a la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol que “el Partit Socialista s'hagi convertit en el principal enemic dels interessos dels ciutadans de Balears” davant el seu vot en contra al Congrés dels Diputats d’incloure a la llei estatal de Residus l'obligació de l’Estat de fer-se càrrec del finançament del transport de residus generats a les illes.

“Lamentable, decebedor i perjudicial per a Balears. No ho diu el Partit Popular, encara que ho compartim plenament. Ho diu el seu conseller de Medi Ambient, Miquel Mir”, ha apuntat Costa.

En aquesta mateixa línia, ha retret que “el PSOE també hagi votat en contra del Règim Fiscal de Balears, del plus d’insularitat dels funcionaris de l'Estat i de renunciar al conveni de carreteres a canvi del factor d’insularitat”.

“Si a canvi dels 850 milions d'euros havíem de renunciar a tot i el senyor Sánchez ens havia de deixar tirats en el futur, heu fet un mal negoci”, ha conclòs.

“TRACTE POC HUMÀ I FALTA D'EMPATIA AMB ELS REFUGIATS”

Per altra banda, la portaveu adjunta del (GPP), Núria Riera, ha retret a la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago, “el tracte poc humà” i “la falta d’empatia” del govern amb els refugiats ucraïnesos que han arribat a Palma.

“Un dia abans d'acabar el contracte de l'hotel COVID on estaven allotjats, els avisen amb un paper per davall la porta de l'habitació que seran traslladats sense especificar on, ni si els separaran de les seves famílies. No podien sortir un moment del Consolat i pegar un bot a veure-los?” ha lamentat.

“Com sempre vostè posa excuses i mai es responsable del que passa a les seves àrees”, ha afegit.
 
 
Reciente
Visto
Comentado