POLÈMICA VISIT MALLORCA
Galmés, avisa a Cladera: “No pot sotmetre’s a la voluntat minoritària de Més i Podemos i ha de respectar l'acord entre el Consell i el Reial Mallorca”
Llorenç Galmés, avisa a la presidenta insular, Catalina Cladera, que “no pot sotmetre’s a la voluntat minoritària de Més i Podemos i ha de respectar l’acord entre el Consell i el Reial Mallorca”..
pp.es 17/08/2022 - 16:14:35

POLÈMICA VISIT MALLORCA

Galmés, avisa a Cladera: “No pot sotmetre’s a la voluntat minoritària de Més i Podemos i ha de respectar l'acord entre el Consell i el Reial Mallorca”

Llorenç Galmés mostra la seva sorpresa amb aquesta polèmica perquè “quan Cladera es va negar a iniciar una comissió d'investigació sobre l'explotació de menors tutelades o a cessar la consellera Sofia Alonso per botar-se la coa de vacunació, tal i com demanava Més, els ecosobiranistes no varen demanar tantes explicacions”

El portaveu popular en el Consell, Llorenç Galmés, avisa a la presidenta insular, Catalina Cladera, que “no pot sotmetre’s a la voluntat minoritària de Més i Podemos i ha de respectar l’acord entre el Consell i el Reial Mallorca”.

El popular s’ha manifestat així en vista la reunió convocada per demà dijous entre el PSOE i els seus socis de pacte, Més i Podemos, arran de la polèmica suscitada sobre l’acord de patrocini i promoció aconseguit entre la institució insular i el Reial Club Esportiu Mallorca. “Cladera s’ha de mantenir ferma amb l’acord aconseguit perquè és bo per l’illa i el Reial Mallorca i no pot cedir a les pressions i al xantatge dels seus socis”, ha apuntat.

Es una enrabiada més” i sorprèn que “quan Cladera es va negar a iniciar una comissió d’investigació sobre l’explotació de menors tutelades o a cessar la consellera Sofia Alonso per botar-se la coa de vacunació, tal i com demanava Més, els ecosobiranistes no varen demanar tantes explicacions”, ha recordat Galmés.

D’altra banda, el portaveu ha reiterat la defensa del Partit Popular amb l'acord aconseguit per al patrocini durant els dos pròxims anys del Reial Mallorca, amb la continuïtat de la denominació Visit Mallorca Estadi, a més d'altres accions promocionals per a l'illa que durà a terme el club esportiu en diferents plataformes i que seran d'abast tant nacional com internacional.

Per això, insisteix a Cladera a “no cedir a les pressions dels seus socis a la reunió de demà i respectar l'acord aprovat la setmana passada en el patronat de la Fundació Mallorca Turisme”.

 

Reciente
Visto
Comentado