100 per cent de les activitats, dia 28 d’agost no serà com ho coneixíem fins ara»
Felanitx organitza més d’una quarantena d’actes festius entre els mesos de juny i agost emmarcats dins les festes d’estiu al municipi i La Reforma una obra que es representarà al Closos de Can Gaià
Les Festes de Sant Agustí a Felanitx canviaran de dalt abaix, les verbenes seran en format reduït i adaptades a la nova normalitat. Hi haurà pregó, Nitxdelart, sopars a la fresca i ball dels cavallets.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/06/2020 - 07:46:00
El pròxim mes de juliol es durà a terme, entre altres actes el cicle de xerrades d’estiu, jornada de tast de vins amb actuacions musicals, nit de jazz i d’havaneres o la festa del Carme, festa de Sant Jaume i sopars a la fresca.

Felanitx organitza més d’una quarantena d’actes festius entre els mesos de juny i agost emmarcats dins les festes d’estiu al municipi. Dins el programa no s’han inclòs les típiques verbenes i concerts ja que són esdeveniments que se tancaran quasi en el darrer moment per la disponibilitat dels artistes a més tindran un format molt diferent a anys anteriors.

L’Ajuntament de Felanitx té preparat per aquest estiu més d’una quarantena d’actes culturals, lúdics i d’oci, unes activitats que es duran a terme en la seva majoria a espais oberts i amples per evitar aglomeracions dins recintes de manco capacitat.

Ja al mes d’agost destacar l’obra de teatre «Una flor no fa estiu» de la companyia La Reforma, una obra que es representarà al Closos de Can Gaià, o el concert de David Ordinas a benefici del Burundi a Portocolom.

La regidora de festes, Damiana Massutí ha manifestat «Tots els actes tindran un aforament limitat d’entre 100 i 400 persones, d’aquesta manera es garantirà la seguretat i les mesures sanitàries entre els assistents». Massutí ha afegit «per Sant Agustí farem un replanteig del 100 per cent de les activitats, dia 28 d’agost no serà com ho coneixíem fins ara»

El pròxim mes de juliol es durà a terme, entre altres actes el cicle de xerrades d’estiu, jornada de tast de vins amb actuacions musicals, nit de jazz i d’havaneres o la festa del Carme, festa de Sant Jaume i sopars a la fresca tot a Portocolom, mentre a Felanitx se celebrarà Santa Margalida incloent entre altres activitats el tradicional ball dels cavallets.

Ja al mes d’agost destacar l’obra de teatre «Una flor no fa estiu» de la companyia La Reforma, una obra que es representarà al Closos de Can Gaià, o el concert de David Ordinas a benefici del Burundi a Portocolom. Les Festes de Sant Agustí a Felanitx canviaran de dalt abaix, les verbenes seran en format reduït i adaptades a la nova normalitat. Hi haurà pregó, Nitxdelart, sopars a la fresca i ball dels cavallets.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Esperemos que respeten las nuevas normas sanitarias