24.600 euros amb la finalitat de finançar part de les despeses de prevenció, assistència
L’ajuntament renova el seu conveni amb Projecte Home Balears i la 80 edició del Trofeu Ciutat d'Inca de ciclisme se celebrarà el 25 de juliol
El termini per poder-se inscriure a la carrera finalitza el 24 de juliol a les 20 hores pels federats i el 23 de juliol a les 19 hores pels participants que no estiguin federats. La inscripció es durà a terme a través d'un formulari.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/07/2020 - 02:16:00
El nostre compromís amb Projecte Home Balears és ferm. Des de l’Ajuntament seguirem col·laborant per ajudar aquesta associació i donant suport a la tasca tan important que fan a la nostra ciutat, especialment entre els més joves.

L’ajuntament d’Inca renova el seu conveni amb Projecte Home Balears. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el representant de Projecte Home Balears, Jesús Mullor, han firmat la renovació del conveni de col·laboració per impulsar la integració de les persones drogodependents i fomentar la prevenció entre els més joves. Durant l’acte de signatura també han estat presents la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons, i el director de Comunicació i Projectes de Projecte Home Balears, Toni Parets.

"El nostre compromís amb Projecte Home Balears és ferm. Des de l’Ajuntament seguirem col·laborant per ajudar aquesta associació i donant suport a la tasca tan important que fan a la nostra ciutat, especialment entre els més joves”, assenyala Moreno.

Des de l'Ajuntament d'Inca, estam molt contents que la 80 edició del Trofeu Ciutat d'Inca es pugui celebrar, tenint en compte l’actual provocada per la causa de la COVID-19, que ens ha obligat a cancel·lar moltíssimes activitats.

Així doncs, gràcies a aquest acord el Consistori es compromet a donar una subvenció a l'entitat social de 24.600 euros amb la finalitat de finançar part de les despeses de prevenció, assistència i rehabilitació d'aquells ciutadans i ciutadanes d'Inca que es troben dins alguna fase del projecte d'integració de persones drogodependents. D’altra banda, també se subvencionaran els programes preventius de drogodependències que es duen a terme als centres educatius de la ciutat.

Destacar que l'Ajuntament d'Inca col·labora ja des de fa molts d'anys amb Projecte Home Balears i dóna suport a les activitats que duu a terme aquesta entitat al municipi per prevenir la drogodependència i atendre a les persones que tenen un problema amb el consum de drogues. A més a més, des de 2018 l’entitat disposa també d’un espai al Casal d’Entitats, a on a més d’oferir serveis d’informació, diagnòstic i suport, l’associació duu a terme activitats de suport terapèutic amb l’objectiu d’apropar l’activitat terapèutica a les persones que ho han de menester, així com al seu entorn sociofamiliar.

La 80 edició del Trofeu Ciutat d'Inca de ciclisme se celebrarà el 25 de juliol. El pròxim dissabte 25 de juliol a les 15:30 hores, arriba una nova edició del Trofeu Ciutat d'Inca de ciclisme, que se celebrarà dins el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. Es tracta del critèrium ciclista més antic de tot Espanya i aquest any arriba ja a la 80 edició. Com cada any, també es farà entrega el XXVII Trofeu Jaume Mestre, un premi que reconeix la combativitat a la prova.

"Des de l'Ajuntament d'Inca, estam molt contents que la 80 edició del Trofeu Ciutat d'Inca es pugui celebrar, tenint en compte l’actual provocada per la causa de la COVID-19, que ens ha obligat a cancel·lar moltíssimes activitats de les festes. Però hem aconseguit que una cursa amb tanta tradició es mantingui, sempre seguint les normes de seguretat i d'higiene", assenyala el batle Virgilio Moreno.

La competició, organitzada pel Club Ciclista d'Inca en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca, es durà a terme un any més al barri de Crist Rei. El termini per poder-se inscriure a la carrera finalitza el 24 de juliol a les 20 hores pels federats i el 23 de juliol a les 19 hores pels participants que no estiguin federats. La inscripció es durà a terme a través d'un formulari de la pàgina web de la Federació de Ciclisme Illes Balears.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado