Es Blanquer i definir actuacions que s’han de dur a terme conjuntament.
Inca: L’Ajuntament i la Tesorería General de la Seguridad Social acorden unir esforços per rehabilitar l’edifici de l’antic centre de salut
L’edifici de l’antic centre de salut Es Blanquer, ubicat al carrer Antoni Torrandell, disposa d’una superfície construïda de 5.479 m2, distribuïda en 6 plantes. Les instal·lacions es troben en desús des de desembre de 2013.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/09/2020 - 08:05:00
La nostra intenció és que treballem plegats per donar-li un nou ús a les antigues instal·lacions sanitàries i, d’aquesta manera, optimitzem els recursos disponibles per poder oferir més i millors serveis a la ciutadania.

L’Ajuntament i la Tesorería General de la Seguridad Social acorden unir esforços per rehabilitar l’edifici de l’antic centre de salut. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, s’ha reunit amb la directora provincial de la Tesorería General de la Seguridad Social, María Rosario Rodríguez, amb la finalitat d’analitzar l’estat actual de l’antic centre de salut Es Blanquer i definir les pròximes actuacions que s’han de dur a terme conjuntament. A la trobada també ha estat present el regidor d’Urbanisme i Model de Ciutat, Andreu Caballero.

D’aquesta manera, l’objectiu principal d’aquesta reunió era estudiar la possibilitat de donar-li nous usos a l’edifici de l’antic centre de salut Es Blanquer, tancat ja des de l’any 2013. En aquest sentit, ambdues administracions coincideixen en la voluntat de treballar conjuntament per que aquesta construcció pugui obrir de nou les seves portes i pugui albergar nous serveis per als ciutadans d’Inca i la comarca.

En aquest sentit, ambdues administracions coincideixen en la voluntat de treballar conjuntament per que aquesta construcció pugui obrir de nou les seves portes i pugui albergar nous serveis per als ciutadans d’Inca.

La nostra intenció és que treballem plegats per donar-li un nou ús a les antigues instal·lacions sanitàries i, d’aquesta manera, optimitzem els recursos disponibles per poder oferir més i millors serveis a la ciutadania, de la mà de la Tesorería General de la Seguridad Social”, explica Moreno.

L’edifici de l’antic centre de salut Es Blanquer, ubicat al carrer Antoni Torrandell, disposa d’una superfície construïda de 5.479 m2, distribuïda en 6 plantes. Les instal·lacions es troben en desús des de desembre de 2013, data que la Comunitat Autònoma va retornar a la Tesorería General de la Seguridad Social l’espai, el qual va albergar el centre de salut d’Inca i després un centre d’especialitats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado