El batle ha destacat també que “a pesar de la complicada situació actual, seguim
Inca consolida el seu programa formatiu amb 4 nous projectes mixts de formació/ocupació: menors de 30 anys és de marger i agricultor, fusteria: inversió de 800.000€ i es veuran beneficiades 40 persones
Així doncs, el primer projecte mixt de formació - ocupació per a menors de 30 anys és de Marger i Agricultor. El projecte, es desenvolupa en el marc del programa SOIB JOVE i és finançat pel Servei d’Ocupació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/09/2020 - 09:10:00
Ens focalitzam especialment en la formació en sectors estratègics que requereixen personal. És imprescindible, per tant, que les polítiques actives de treball tinguin en compte la realitat del mercat laboral i les demandes del sector”.

Inca consolida el seu programa formatiu amb 4 nous projectes mixts de formació – ocupació. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Formació, Biel Frontera, han participat avui de la presentació de 4 nous projectes mixts de formació – ocupació que es desenvoluparan al Centre de Formació de la capital del Raiguer. “Des del primer dia, hem apostat decididament per la formació amb l’objectiu d’impulsar la inserció laboral i fomentar l’ocupació de qualitat a la nostra ciutat”, ha assenyalat Moreno.

El batle ha destacat també que “a pesar de la complicada situació actual, seguim desenvolupant una intensa activitat formativa i som la institució de les Illes Balears que desenvolupa més projectes a partir de les convocatòries de subvencions del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB)”.

En aquest sentit, el regidor de Formació subratlla que “fa anys que Inca és un referent en inserció laboral estable, gràcies a la gran aposta que fem en polítiques actives d’ocupació, i ara encara amb més força.

Així doncs, el primer projecte mixt de formació - ocupació per a menors de 30 anys és de Marger i Agricultor. El projecte, es desenvolupa en el marc del programa SOIB JOVE i és finançat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb la participació del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca ha presentat altres tres projectes de formació i ocupació, subvencionats també pel SOIB i el SEPE, destinats a persones majors de 30 anys. El primer projecte, denominat “ ES XORRAC”, és de nivell 2 de fusteria. L’altre projecte mixt de formació - ocupació és d’electricitat «S’ENDOLL» de nivell 1. Per últim, ha començat també el projecte “INCAEMPOWER” de nivell 1 d’Administració, que entre tots suposen una inversió de 800.000€ i es veuran beneficiades 40 persones que combinaran estudis i feina amb l’ajuntament durant 12 mesos.

“”Ens focalitzam especialment en la formació en sectors estratègics que requereixen personal. És imprescindible, per tant, que les polítiques actives de treball tinguin en compte la realitat del mercat laboral i les demandes del sector”, explica Frontera.

En aquest sentit, el regidor de Formació subratlla que “fa anys que Inca és un referent en inserció laboral estable, gràcies a la gran aposta que fem en polítiques actives d’ocupació, i ara encara amb més força per les circumstàncies que fan que sigui tan necessari obrir nous camins laborals”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Inca