Les tasques d’atenció i assessorament a emprenedors i empreses inclouen també
L’Ajuntament de Manacor posa en marxa un punt d’orientació empresarial i foment de l’ocupació i la sala d’espera de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital compta amb tres imatges de cales verges
Els tres tècnics que s’han incorporat recentment se sumen a la tècnica amb què ja comptava el departament de Desenvolupament Local, i treballaran en els àmbits d’actuació de l’orientació empresarial, el foment.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/09/2020 - 13:54:00
Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local reforçarà l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Manacor amb tasques de dinamització comercial, com ara el foment de l'associacionisme, l’organització de campanyes comercials.

L’Ajuntament de Manacor posa en marxa un punt d’orientació empresarial i foment de l’ocupació. El departament de Desenvolupament Local compta des d’aquest setembre amb quatre Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local, amb servei d’atenció al públic. El projecte ‘Promoció i dinamització empresarial’ de l’Ajuntament de Manacor, finançat pel SEPE i el BOIB, compta des d’aquest mes de setembre amb quatre Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL).

Els tres tècnics que s’han incorporat recentment se sumen a la tècnica amb què ja comptava el departament de Desenvolupament Local, i treballaran en els àmbits d’actuació de l’orientació empresarial, el foment de l’ocupació i la dinamització comercial. El departament treballa tots els assumptes relacionats amb el creixement econòmic i la millora de les condicions socials.

La sala d’espera de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor compta amb tres imatges de cales verges de Manacor amb la intenció de fer més amable l’estada dels familiars dels pacients ingressats.

D’aquesta manera, el departament de Desenvolupament Local ja fa feina en l’impuls del foment de l’ocupació del municipi de Manacor. Les tasques més importants que s’abordaran properament són les d'acreditar l’Ajuntament com a agència de col·locació i com a centre de formació per poder impartir formació que permeti adquirir el certificat de professionalitat.

Així, l’Ajuntament de Manacor es podrà presentar a les convocatòries del SOIB com ara Formació per desocupació, SOIB Formació amb compromís de contractació, SOIB Formació Dual, etcètera. Així mateix, els emprenedors que ho requereixin ja compten amb un punt d’atenció i orientació que els proporcionarà suport i acompanyament tècnic, orientació individualitzada, sessions grupals, pla d’empresa, formes jurídiques, tràmits de constitució i posada en marxa.

Les tasques d’atenció i assessorament a emprenedors i empreses inclouen també el desenvolupament de la idea de negoci, viabilitat del projecte empresarial, recerca de finançament, estratègia de màrqueting a seguir, etcètera.

El nou punt d’atenció al Desenvolupament Local està situat a la tercera planta de les dependències municipals del carrer Major número 23. Les persones interessades poden sol·licitar cita prèvia al telèfon 662351742 i al correu electrònic [email protected]

D’altra banda, un dels Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local reforçarà l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Manacor amb tasques de dinamització comercial, com ara el foment de l'associacionisme, l’organització de campanyes comercials o la gestió de fires i mercats.

L’Ajuntament de Manacor instal·la imatges de cales verges a la sala d’espera de l’UCI de l’Hospital de Manacor La iniciativa pretén fer més amable l’espera dels familiars dels pacients ingressats. La sala d’espera de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor compta amb tres imatges de cales verges de Manacor amb la intenció de fer més amable l’estada dels familiars dels pacients ingressats.

La instal·lació respon a la petició feta per part de la Comissió d’Humanització de l’Hospital de Manacor a l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu d’humanitzar els espais del centre sanitari. La delegada d’Economia, Hisenda i Promoció de l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Truyols, ha visitat aquest matí la instal·lació.

L’han acompanyat la gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, el director mèdic, Joan Bennàser, la directora d’infermeria, Francesca Rosal, Toni Galmés, membre de la Comissió d’Humanització de l’Hospital de Manacor, Elena Barceló, infermera, i Magdalena Torres, tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Manacor, entre d’altres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo , ambas actuaciones