Miquel Mestre Suñer força a l'egua Helen Llinaritx a beure una botella de cava
Associació Animalista de les Illes Balears (ASSAIB): Els volem fer coneixedors de la nostra indignació sobre els fets succeïts en els moments posteriors a la cursa de trot anomenada Gran Premi de Manacor
Consideram una aberració aquesta mostra de clar maltractament animal que posa un cop més en evidència que aquest personatge no respecta els animals ni la legalitat vigent ni té intenció de fer-ho i exigirem.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/10/2020 - 01:34:00
Aquest individu ha estat sancionat per la federació francesa de trot degut al dopatge de 4 cavalls, amb la prohibició de poder entrenar ni conduir cavalls a França durant 4 anys i la imposició d'una sanció de 60.000 €.

Des de l'Associació Animalista de les Illes Balears (ASSAIB) els volem fer coneixedors de la nostra indignació sobre els fets succeïts en els moments posteriors a la cursa de trot anomenada Gran Premi de Manacor. Han circulat unes imatges on es veu clarament com Miquel Mestre Suñer força a l'egua Helen Llinaritx a beure una botella de cava mentre la resta de presents li riuen el fet.

Aquest individu ha estat sancionat per la federació francesa de trot degut al dopatge de 4 cavalls, amb la prohibició de poder entrenar ni conduir cavalls a França durant 4 anys i la imposició d'una sanció de 60.000 euros, mesures que la federació balear va fer extensives aquí junt amb la prohibició de l'entrada als recintes hípics de trot, degut a l'extens historial de sancions i reincidències que acumula.

Consideram una aberració aquesta mostra de clar maltractament animal que posa un cop més en evidència que aquest personatge no respecta els animals ni la legalitat vigent ni té intenció de fer-ho i exigirem per tots els mitjans al nostre abast que aquest fet no quedi impune.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado