Especial contra el Campos amb victòria pel Zona 5 (72-45) a na Capellera.
El Zona 5 Bàsquet Manacor comença la competició amb victòria i El Sénior Femení Bufete Perelló del Bàsquet Manacor retornà a la competició davant Esporles..Los dues equipos de Baloncesto local
RUN AND GUN. El dissabte dia 20 de març les nines del mini ABBACINO, els nins del mini OPTICALIA MANACOR i els nins del mini BICICLETES CALDENTEY realitzaren a Na Capellera la tercera etapa del RUN AND GUN.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/03/2021 - 06:07:00
Enhorabona a tot l’equip!. En formació, les cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ venceren de manera molt clara al Pollença per 45 a 80. Les cadets RT. ES CRUCE jugaren un emocionant partit contra el Binissalem.

El Zona 5 Bàsquet Manacor comença la competició amb victòria. Les cadets Federòptics van disputar el primer partit de la fase Especial contra el Campos amb victòria pel Zona 5 (72-45) a na Capellera. El seu entrenador, Carlos Costa, ho resumeix així: "Bon primer partit de la fase Especial on s'ha vist tota la feina feta durant aquests tres mesos d'aturada. Amb una molt bona defensa no hem donat opció a un Campos que no ha abaixat els braços en cap moment i lluitava cada possessió. Enhorabona equip! A seguir fent feina per obtenir més resultats positius!"

Per altra part, en el mateix partit, es va fer una primera prova de donar els partits en directa via Facebook. Això no es va anunciar, ja que no se sabia si aniria del tot bé o no, però després de l'èxit de la retransmissió, anunciarem si ho fem a altres partits. Per acabar recordar que segueix oberta la inscripció a l'escola de bàsquet (al telèfon 679-97-41-32, Rafel).

Amb una molt bona defensa no hem donat opció a un Campos que no ha abaixat els braços en cap moment i lluitava cada possessió. Enhorabona equip! A seguir fent feina per obtenir més resultats positius!"


BÀSQUET MANACOR: EL SÉNIOR FEMENÍ BUFETE PERELLÓ RETORNÀ LA COMPETICIÓ DAVANT L’ESPORLES. El primer equip femení del Club va reiniciar la competició insular contra les companyes d’Esporles. Les nostres jugadores mostraren una gran versió durant tot el partit però petits factors i algunes errades puntuals feren que la victòria fos per les visitants per 52 a 56. De totes maneres l’alegria de tornar a competir fou la nota més positiva de l’encontre.

El nostre sénior masculí insular NADAL MOBILIARI va fer un excel.lent partit a casa del Capdepera i se’n va portar la victòria per 34 a 61. Enhorabona a tot l’equip!. En formació, les cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ venceren de manera molt clara al Pollença per 45 a 80. Les cadets RT. ES CRUCE jugaren un emocionant partit contra el Binissalem. Fou un partit molt competit que guanyaren les nines de Binissalem per 50 a 53.

Els nostres júniors GRUP COLL varen disputar un partit molt igualat a casa contra el Pollença. Després de desaprofitar una avantatge inicial els nostres jugadors varen haver de competir al màxim per vèncer per 35 a 33. Els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA perderen a la pista de Sa Pobla per 39 a 36 i els companys del cadet CRONOMOTOR també patiren la derrota per 69 a 58 a la pista del Capdepera.

En categoria infantil, les nines de l’infantil ADVOCATS JOAN PICÓ realitzaren un partit molt bo i venceren de manera molt clara al Montuïri per 15 a 65. Per la seva banda, les nines del FORN CA’N TÒFOL perderen per 40 a 25 a Portals.

El infantils CREUERS ILLA BALEAR iniciaren la segona fase d’especial amb una victòria molt merescuda per 44 a 95 dins la pista de Felanitx. Els infantils XINXERAM també venceren per 58 a 43 als companys de Campos i els nins de l’infantil MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA feren un gran partit tot i perdre per 44 a 64 amb el Son Servera.

RUN AND GUN. El dissabte dia 20 de març les nines del mini ABBACINO, els nins del mini OPTICALIA MANACOR i els nins del mini BICICLETES CALDENTEY realitzaren a Na Capellera la tercera etapa del RUN AND GUN.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado