Pla d’Activació Econòmica El Pi Manacor s’ha mostrat satisfet
El Pi Manacor es mostra satisfet perquè l’ajuntament assumeix la seva proposta de reformar la plaça de Santa Catalina es una de les 18 propostes que la formació va fer al Pla d’Activació Econòmica
Segons ha explicat la portaveu del grup municipal d’El Pi, Cati Riera, “és important que es materialitzin propostes per millorar el nostre poble i el benestar dels manacorins i manacorines” Riera ha deixat clar...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/04/2021 - 10:32:00
El Pi Manacor són la remodelació de carrers, ferm viaria i voravies, millora de camins de foravila, construcció d’un nou pavelló esportiu i reforma integral de plaça Es Cos i de Sa Torre entre d’altres.

El Pi Manacor es mostra satisfet perquè l’ajuntament assumeix la seva proposta de reformar la plaça de Santa Catalina. És una de les divuit propostes que la formació va fer al Pla d’Activació Econòmica El Pi Manacor s’ha mostrat satisfet perquè l’ajuntament ha encarregat la redacció del projecte de remodelació de la plaça de Santa Catalina. Una proposta que forma part de les divuit que la formació va fer al Pla d’Activació Econòmica que anirà a càrrec dels romanents.

Segons ha explicat la portaveu del grup municipal d’El Pi, Cati Riera, “és important que es materialitzin propostes per millorar el nostre poble i el benestar dels manacorins i manacorines” Riera ha deixat clar que “estem contents que l’ajuntament es faci seva una proposta nostra perquè des de l’oposició també fem feina en positiu i per dur endavant el màxim possible d’accions que estaven en el nostre programa electoral i que ens vam comprometre a complir.”

Riera també ha apuntat que d’altres propostes que “hem fet des d’El Pi Manacor són la remodelació de carrers, ferm viaria i voravies, millora de camins de foravila, construcció d’un nou pavelló esportiu i reforma integral de plaça Es Cos i de Sa Torre entre d’altres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado