Aquest passat cap de setmana, els dos equips del Zona 5 s'afrontaven
El Voleibol Manacor Sénior Maculino ya es de I Nacional tras imponerse en Zaragoza al gran Valencia (1-3) fue líder en la liguilla de ascenso
El equipo manacorí, capitaneado por el técnico Diego Gallego se ha alzado con la victoria en la liguilla de ascenso tras vencer todos los choques disputados el fin de semana ante Cataluña, Murcia y Valencia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/05/2021 - 06:22:49
Con una escuadra formada por 8 jugadoras sénior y 4 juveniles, el conjunto manacorí había sido el vencedor de la segunda división de forma invicta, circunstancia que le dio el peaje directo a la fase de ascenso

El equipo CAFÉ ES POP del Club Voleibol Manacor, en la categoría sénior masculina de I Autonómica ha logrado hoy el ascenso a la categoría de I NACIONAL tras imponerse en Zaragoza por 1-3 al CV Valencia en un partido muy disputada. El equipo manacorí, capitaneado por el técnico Diego Gallego se ha alzado con la victoria en la liguilla de ascenso tras vencer todos los choques disputados el fin de semana ante Cataluña, Murcia y Valencia.

Con una escuadra formada por 8 jugadoras sénior y 4 juveniles, el conjunto manacorí había sido el vencedor de la segunda división de forma invicta, circunstancia que le dio el peaje directo a la fase de ascenso celebrada esta final de semana entre 8 equipos en la ciudad de Zaragoza.

Mencionar també el darrer partit de les nostres juniors de segon any: Aina Maria, Carme, Marina i Vicky. Per altra part, les cadets Federòptics van visitar la sempre complicada pista de l'Andratx (78-42). En Carlos Costa fa un petit resum

El Club Voleibol Manacor engrandece de este modo super trayectoria de competición con otro equipo en I Nacional, que se suma al femenino, más el equipo de Superliga masculina, el ConectaBalear CV Manacor.

Aquest passat cap de setmana, els dos equips del Zona 5 s'afrontaven a la penúltima jornada d'ambdues competicions.  Les júniors Parera Manacor es van afrontar al Viubàsquet Bunyola dins na Capellera amb un resultat de 37-54. En Paco Pastor ens ho resumeix així: Darrer partit de les nostres juniors Parera Manacor a casa d'aquesta temporada. Un partit on els petits detalls tornen a comptar, les passades imprecises a destemps i fluixes han donat lloc a anul·lar tota possible opció de remuntada i donar la volta als partits, després d'aconseguir remuntar i posar-se a sols sis punts. Seguirem fent feina. 

Mencionar també el darrer partit de les nostres juniors de segon any: Aina Maria, Carme, Marina i Vicky. Per altra part, les cadets Federòptics van visitar la sempre complicada pista de l'Andratx (78-42). En Carlos Costa fa un petit resum del partit:

Partit on s'ha començat amb una molt bona defensa, amb dos quarts on s'ha fet molta feina en el rebot defensiu sense donar més oportunitats a un Andratx que intentava, amb errors, el tir exterior. S'ha arribat a la mitja part a sols 11 punts a baix (quan s'ha estat a 3 punts), però amb jugadores molt carregades de faltes per part de les locals. 

El Zona 5 va sortir al tercer quart molt bé en atac, provocant incertesa i nerviosisme a l'Andratx, però cinc minuts fatals de concentració de part del Zona 5 va fer un parcial impossible de remuntar (19-3). A partir d'aquí, l'Andratx va aprofitar moments de caos i dubte del zona 5 per anar allargant la distància al marcador.

Malgrat tot, en línies generals, no ha estat un mal partit, però s'ha de seguir treballant aquests moments on "el no surt res" es converteix en "no vull fer res" per canviar-lo per l'esforç de seguir provant coses.

Si voleu veure fotografies dels partits, o tenir més informació nostra, recordeu que podeu visitar la nostra web basquetzona5.es, l'app Zona 5 o les xarxes socials. Si t'agradaria formar part del club, tinguis l'edat que tinguis, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem. Cerca'm jugadores i jugadors de totes ses edats per fer-los gaudir del bàsquet. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado