A doble partido, 3-0 en Manacor y 2-3 en Madre Alberta
El Juvenil Femenino del "Voleibol Manacor" juega el Campeonato de Baleares y el Infantil “A” el de Mallorca, atentos el sábado a 17 y 19h
Liga Juvenil Femenina, nuestro equipo Agroilla CV Manacor ha finalizado en la tercera posición de la Liga. Este tercer lugar le permite jugar el Campeonato de Baleares este fin de semana en Soller.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/05/2021 - 07:26:08
Si guanya aquest partit de quarts de Final, jugará la Semifinal amb el CV Artá el dissabte a les 12,00 hores. El partit pel tercer i quart lloc se jugará el dissabte a les 17,00 hores i la Final será el mateix dissabte a les 19,00.

CRONICA CLUB VOLEIBOL MANAOR .... EL JUVENIL FEMENINO JUEGA EL CAMPEONATO DE BALEARES Y EL INFANTIL FEMENINO "A" EL DE MALLORCA.. Después de ganar por 0-3 en Bunyola el último partido de la Fase Final de la Liga Juvenil Femenina, nuestro equipo Agroilla CV Manacor ha finalizado en la tercera posición de la Liga.
Este tercer lugar le permite jugar el Campeonato de Baleares este fin de semana en Soller.

También en el tercer lugar de la Fase Final de la Liga Infantil Femenina ha finalizado el equipo Cafés Samba CV Manacor. En el último partido se impuso por un claro 3-0 al CV Son Ferrer. Este fin de semana jugará en Bunyola el Campeonato de Mallorca. Otra equipo que hace un buen final de Temporada es el Infantil "B" Hermanos Cañada CV Manacor.
A doble partido, 3-0 en Manacor y 2-3 en Madre Alberta, ha eliminado al equipo palmesano y se ha clasificado para jugar la Final de la Liga "B" de Infantil Femenina. De los otros equipos que continúan en competición, los Alevines, tanto los 2 femeninos como el Masculino, no pudieron conseguir la victoria.

También en el tercer lugar de la Fase Final de la Liga Infantil Femenina ha finalizado el equipo Cafés Samba CV Manacor. En el último partido se impuso por un claro 3-0 al CV Son Ferrer. Este fin de semana jugará en Bunyola

CRONICA CLUB VOLEIBOL MANAOR....EL JUVENIL FEMENI JUGA EL CAMPIONAT DE BALEARS I L’INFANTIL FEMENI “A” EL DE MALLORCA . Després de guanyar per 0-3 dins Bunyola el darrer partit de la Fase Final de la Lliga Juvenil Femenina, el nostre equip Agroilla CV Manacor ha finalitzat a la tercera posició de la Lliga.

Aquest tercer lloc l,hi permet jugar el Campionat de Balears aquest cap de setmana a Soller. També en el tercer lloc de la Fase Final de la Lliga Infantil Femenina ha finalitzat l’equip Cafés Samba CV Manacor. En el darrer partit se va imposar per un clar 3-0 al CV SonFerrer. Aquest cap de setmana jugará a Bunyola el Campionat de Mallorca.

Un altra equip que fa un bon final de Temporada es el Infantil “B” Hermanos Cañada CV Manacor. A doble partit, 3-0 dins Manacor i 2-3 dins Madre Alberta, ha eliminat a l’equip palmesá i s’ha clasificat per jugar la Final de la Lliga “B” d’Infantil Femenina. Dels altres equips que continuen en competició, els Alevins, tant els 2 femenins com el Masculí, no varen poder aconseguir la victoria.

Els resultats dels partits de la jornada pasada son els següents :

Juvenil Femení : CV Bunyola - Agroilla CV Manacor : 0-3 (19-25, 23-25, 23-25).

Infantil Femení A : Cafes Samba CV Manacor – CV Son Ferrer: 3-0 (25-19, 25-15, 25-21).

Infantil Femeni B : CV Madre Alberta - Hermanos Cañada CVManacor : 2-3 ().

Aleví Masculí : CV Manacor – CV Artá : 0-3 (20-25, 19-25, 19-25).

Alevi Femeni A : CV Manacor – CV Mayurqa : 0-3 (7-25, 9-25, 15-25).

Aleví Femeni B : CV Manacor – CV Portol : 1-3 (20-25, 25-17, 25-6, 25-11).

Els horaris dels partits del nostre equip al Campionat de Balears Juvenil Femení que se juga a Soller son els següents :

Agroilla CVM – CV Soller, divendres a les 18,00 hores.

Agroilla CVM – CV Cide, dissabte a les 12,00 hores.

Agroilla CVM – CV Ciutadella, dissabte a les 18,00 hores.

Pel que fa al Campionat de Mallorca Infantil Femení que se juga a Bunyola, el nostre equip, Cafés Samba CVM, juga els quarts de Final amb el CV Porto Cristo el divendres a les 18,30 hores.

Si guanya aquest partit de quarts de Final, jugará la Semifinal amb el CV Artá el dissabte a les 12,00 hores. El partit pel tercer i quart lloc se jugará el dissabte a les 17,00 hores i la Final será el mateix dissabte a les 19,00.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado