Els minis OPTICALIA MANACOR venceren clarament a la pista de Sa Cabaneta
Les Cadets Benzineres Febrer Martí del Bàsquet Manacor terceres de Mallorca després de guanyar la final de la lliga Especial una victòria de molt de mèrit de les nines dirigides per en Bernat Gual
9 JUGADORS I JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR A LES PRESELECCIONS BALEARS I ALS GRUPS DE SEGUIMENT DE LA FBIB. Na Caterina Villalonga, na Mireia Tous i n’Adrian Balvas
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/06/2021 - 02:35:00
Balears, aconseguiren arribar a la final de la categoria cadet especial després de vèncer en semifinals al Campos. La final es disputà a la pista de l’Andratx, un equip molt físic i competitiu.

LES CADETS BENZINERES FEBRER MARTÍ, TERCERES DE MALLORCA DESPRÉS DE GUANYAR LA FINAL DE LA LLIGA ESPECIAL. Espectacular temporada de les nostres cadets que, després de lluitar fins la darrea jornada per entrar al campionat de Balears, aconseguiren arribar a la final de la categoria cadet especial després de vèncer en semifinals al Campos. La final es disputà a la pista de l’Andratx, un equip molt físic i competitiu.

Les nostres nines iniciaren el partit amb molta intensitat i a la mitja part tenien una gran avantatge en el marcador. Després del descans l’equip d’Andratx reaccionà i anà retallant distàncies en el marcador fins arribar al darrer minut amb possibilitats de lluitar per la victòria. Tot i això, les nostres nines demostraren la seva gran qualitat i aconseguiren la victòria per un ajustat 61 a 63. Una victòria de molt de mèrit de les nines dirigides per en Bernat Gual.

D’altra banda, na Júlia Aguiar, na Maria Gelabert, na Maria del Mar Ordinas, na Maria Llodrà i n’Aina Pérez han sigut convocades per a les sessions de seguiment infantil femení. Finalment, en Joan Nadal

ELS CADETS C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS ACABEN UNA GRAN TEMPORADA COMPETINT AL MÀXIM LES SEMIFINALS DE LA CATEGORIA ESPECIAL. Els nostres cadets competiren a un gran nivell dins la pista del Bahía San Agustín en les semifinals del grup especial. Tot i el bon partit de l’equip els jugadors de Palma aconseguiren emportar-se la victòria i accedir a la final. Enhorabona a tot l’equip que ha fet una excel.lent temporada!

D’altra banda, les nines del cadet RESTAURANT ES CRUCE feren un bon partit davant el Sineu. Tot i la derrota per 58 a 39 les sensacions foren positives ja que l’equip competí i va intentar fer un bon joc davant la tancada defensa zonal rival. Enhorabona a totes les nines i al cos tècnic per la bona tasca feta!

Els nostres infantils MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA jugaren un partit molt emocionant amb els companys de Lloseta. En un final molt ajustat la victòria fou pels visitant per 45 a 46. Els minis OPTICALIA MANACOR venceren clarament a la pista de Sa Cabaneta en el primer partit de la lliga especial. Les minis ABBACINO guanyaren dins Campos i les preminis INNOVATEC SECURITY jugaren un molt bon partit amb les companyes de La Salle.

9 JUGADORS I JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR A LES PRESELECCIONS BALEARS I ALS GRUPS DE SEGUIMENT DE LA FBIB. Na Caterina Villalonga, na Mireia Tous i n’Adrian Balvas han assisitit a la convocatòria de la preselecció balear mini. D’altra banda, na Júlia Aguiar, na Maria Gelabert, na Maria del Mar Ordinas, na Maria Llodrà i n’Aina Pérez han sigut convocades per a les sessions de seguiment infantil femení. Finalment, en Joan Nadal ha sigut convocat a les sessions de seguiment cadet masculí. Enhorabona a tots i a totes!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado