Illes Balears. Un gran premi per a ells i per a elles!
Els 70 nins i nines que aquest curs han format part de l’Escoleta Hiper Centro del Bàsquet Manacor varen poder gaudir dissabte passat d’una diada multiesportiva organitzada pel el Club i el Consell de Mallorca
Na Maria del Mar Ordinas, na Júlia Aguiar, n’Aina Claret, na Maria Gelabert, na Maria Llodrà, n’Aina Pérez, en Marc Llodrà i en Joan Nadal han assistit aquest pasat cap de setmana a les concentracions dels grups de seguiment
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/06/2021 - 09:59:00
Club i pel Consell de Mallorca. Va ser un gran final de curs a on els nins i les nines varen disfrutar moltíssim i varen rebre una medalla i un diploma en reconeixement a la excel.lent tasca!

GRAN FESTA DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLETA HIPER CENTRO DEL BÀSQUET MANACOR. Els setanta nins i nines que aquest curs han format part de l’ESCOLETA Hiper Centro del Bàsquet Manacor varen poder gaudir dissabte passat d’una diada multiesportiva organitzada pel nostre Club i pel Consell de Mallorca. Va ser un gran final de curs a on els nins i les nines varen disfrutar moltíssim i varen rebre una medalla i un diploma en reconeixement a la excel.lent tasca!

LES SÈNIORS BUFETE PERELLÓ I LES INFANTILS ADVOCATS JOAN PICÓ DISPUTARAN LES FINALS DE LES SEVES RESPECTIVES LLIGUES. Les nostres sènior estan realitzant un gran final de campanya i han accedit a la final del seu grup després de fer un gran partit i vèncer per 44 a 51 dins la difícil pista del Pla. Un gran premi per a les nostres jugadores que disputaran la gran final contra l’Alcúdia.

Na Mireia, na Caterina i n’Adrian han sigut escollits per formar part de les seleccions balears de minibàsquet i participar en el Campionat d’Espanya que es disputarà a Cadis a partir del 25 de juny.

Per la seva banda, les nostres infantil Advocats Joan Picó varen vèncer en un emocionant partit a les jugadores d’Andratx i aconseguiren el premi de poder disputar la final de la lliga preferent contra el Santa Mònica. L’equip va saber competir al màxim davant un rival molt físic i aconseguiren la victòria per 52 a 50.

NA MIREIA TOUS, NA CATERINA VILLALONGA, N’ADRIAN BALVAS, EN JOAMMA BERNABÉ I EN SERGIO RAMOS REPRESENTARAN EL BÀSQUET MANACOR EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIBÀSQUET. Na Mireia, na Caterina i n’Adrian han sigut escollits per formar part de les seleccions balears de minibàsquet i participar en el Campionat d’Espanya que es disputarà a Cadis a partir del 25 de juny.

A més, en Joanma Bernabé i en Sergi Ramos, entrenadors del nostre Club, formen el cos tècnic de la selecció mini masculina que debutarà a San Fernando contra Andalusia. Na Marina Pascual, entrenadora també de nostre Club, ha format part del cos tècnic de la selecció mini femenina però per motius laborals no podrà assistir al campionat. Enhorabona a totes i a tots! 

8 JUGADORS I JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR A LES SESSIONS DE SEGUIMENT DE LA FBIB. Na Maria del Mar Ordinas, na Júlia Aguiar, n’Aina Claret, na Maria Gelabert, na Maria Llodrà, n’Aina Pérez, en Marc Llodrà i en Joan Nadal han assistit aquest pasat cap de setmana a les concentracions dels grups de seguiment de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. Un gran premi per a ells i per a elles!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado