Inca aconsegueix més de 4 milions d'impactes en xarxes socials
L'esdeveniment, que ha comptat el suport de l’Ajuntament d’Inca i la Fundació Mallorca Turisme, va promocionar el patrimoni, l'artesania, la gastronomia i la cultura com a atractius turístics
627.000 comptes sumant l'activitat de Twitter i Instagram, les dues xarxes socials que es van usar com a referència durant el blog trip amb les etiquetes #somdemallorca #mallorcasafetourism #visitinca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/07/2021 - 01:21:00
En concret, només a Twitter es varen aconseguir 2,8 milions d'impactes i es va arribar a un total de més de 155.000 comptes a través de gairebé 1.656 tuits. Instagram va ser l'altra xarxa social que es va utilitzar per a comunicar

Inca aconsegueix més de 4 milions d'impactes en xarxes socials com a destinació turística gràcies al blog trip Somdemallorca. L'esdeveniment, que ha comptat el suport de l’Ajuntament d’Inca i la Fundació Mallorca Turisme, va promocionar el patrimoni, l'artesania, la gastronomia i la cultura com a atractius turístics.

A finals del mes de maig i principis de juny, l’Agència Comic, amb el suport de l‘Ajuntament d’Inca i la Fundació Mallorca Turisme, va dur a terme a Inca una iniciativa destinada a donar a conèixer la ciutat com una destinació turística. Per a això, es va triar la fórmula de blog trip amb la qual una vintena de bloguers de viatges i persones influents a les xarxes socials van comptar totes les experiències que van viure principalment en Twitter i Instagram i després en els seus respectius blogs.

A finals del mes de maig i principis de juny, l’Agència Comic, amb el suport de l‘Ajuntament d’Inca i la Fundació Mallorca Turisme, va dur a terme a Inca una iniciativa destinada a donar a conèixer la ciutat com una destinació turística.

L'esdeveniment ha generat més de 4 milions d'impactes en xarxes socials i un abast de més de 627.000 comptes sumant l'activitat de Twitter i Instagram, les dues xarxes socials que es van usar com a referència durant el blog trip amb les etiquetes #somdemallorca #mallorcasafetourism #visitinca.

En concret, només a Twitter es varen aconseguir 2,8 milions d'impactes i es va arribar a un total de més de 155.000 comptes a través de gairebé 1.656 tuits. Instagram va ser l'altra xarxa social que es va utilitzar per a comunicar l'esdeveniment i a través d'ella es van generar més de 640.000 impactes, tenint en compte les Stories, que varen arribar a més de 175.000 comptes. Tot això gràcies a les 937 imatges i vídeos penjats en aquesta xarxa social.

A aquests números se'ls haurà de sumar posteriorment les lectures que totalitzaran els posts penjats en els diferents blogs de viatges dels membres de l’Associació Balears Travel Blogueres que ha tornat a col·laborar amb l'esdeveniment.

Aquests números vénen a confirmar la bona acceptació que ha tingut aquesta iniciativa que perseguia donar a conèixer Inca des de múltiples vessants així com la seva riquesa cultural o natural o gastronòmica.

En aquest sentit, el regidor de Turisme i Promoció de la Ciutat, Miguel Ángel Cortés destaca que «amb aquest blog trip volem complementar l'esforç que estam fent des de l'Ajuntament per aconseguir que arribin més turistes a la ciutat i sobretot turistes amb un perfil diferent al del sol i platja i repartits tot l'any. La finalitat d’aquesta iniciativa, per tant, era donar a conèixer a través de les xarxes socials tot el que pot oferir al visitant la capital del Raiguer.»

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado