Des de l’Ajuntament d’Inca impulsam aquests premis per fomentar
Inca impulsa una nova convocatòria dels Premis Dijous Bo. El període per la presentació de candidatures finalitza el pròxim 1 d’octubre
Com cada any, les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acredita les causes de la candidatura, el curriculum vitae del candidat o candidat i un mínim de 10 signatures que donin suport a la candidatura.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/07/2021 - 02:12:00
Dijous Bo. Aquests guardons tenen per objecte reconèixer aquelles persones, entitats o institucions que hagin dut a terme una activitat destacada en benefici de la societat inquera.

Inca impulsa una nova convocatòria dels Premis Dijous Bo. El període per la presentació de candidatures finalitza el pròxim 1 d’octubre. L’Ajuntament d’Inca ha aprovat una nova convocatòria dels premis Dijous Bo. Aquests guardons tenen per objecte reconèixer aquelles persones, entitats o institucions que hagin dut a terme una activitat destacada en benefici de la societat inquera.

Que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat o que hagin contribuït a la salvaguarda dels valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps.

Les bases de la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2021 es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/premi-dijous-bo-2021

«Des de l’Ajuntament d’Inca impulsam aquests premis per fomentar la participació ciutadana i anima’m a tots els inquers i inqueres a proposar totes aquelles persones que hagin destacat de forma rellevant i considerin mereixedores d’aquesta distinció», explica la regidora de cultura, Alice Weber.

Per la seva part, el batle Virgilio Moreno, destaca que «aquests premis són una oportunitat per reconèixer persones i empreses que són referents per a molts inquers i inqueres i transmeten valors molt positius als ciutadans. Esperem que aquesta nova convocatòria torni a ser molt participava».

El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 1 d’octubre. Com cada any, les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acredita les causes de la candidatura, el curriculum vitae del candidat o candidat i un mínim de 10 signatures que donin suport a la candidatura.

La Comissió Informativa de Ciutadania i Drets Socials és l’encarregada de resoldre les propostes de candidatures presentades en el marc d’aquesta convocatòria. A més a més, enguany d’acord amb les candidatures es podrà convidar a participar de la decisió a persones expertes en cada matèria. Una vegada decidida la proposta de concessió dels premis Dijous Bo, s’eleva a la consideració del Ple de l’Ajuntament d’Inca, que ha d’aprovar-la per majoria simple.

Les bases de la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2021 es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/premi-dijous-bo-2021

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado