Així mateix, es preveu que s'ampliïn també els dos pàrquings
Inca: El municipi disposarà aviat d’un total de 5 aparcaments dissuasoris, 3 de nous i 2 que estaven ja en funcionament i s’ampliaran amb 500 places gratuïtes
3 de nous i 2 que estaven ja en funcionament i s’ampliaran. Aquests aparcaments se sumen als molts que hi ha ja a Inca, ubicats als carrers Mossèn Andreu Caimari, Formentera, Rei Mostassaf i Servera de Madariaga
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/07/2021 - 11:26:00
So na Monda i Crist Rei. D’aquesta manera, la capital del Raiguer disposarà d’aproximadament 470 noves places d’aparcament en terrenys ubicats a menys de 15 minuts a peu del centre.

Inca posarà en marxa una xarxa d’aparcaments dissuasoris amb 500 places gratuïtes. El municipi disposarà aviat d’un total de 5 aparcaments dissuasoris, 3 de nous i 2 que estaven ja en funcionament i s’ampliaran. La finalitat és impulsar una mobilitat més sostenible i eficient, alhora que es millora el trànsit als carrers del centre.

L’Ajuntament d’Inca habilitarà 3 nous aparcaments dissuasoris a la ciutat. Així mateix, es preveu que s'ampliïn també els dos pàrquings que ja estan en marxa a les barriades de So na Monda i Crist Rei. D’aquesta manera, la capital del Raiguer disposarà d’aproximadament 470 noves places d’aparcament en terrenys ubicats a menys de 15 minuts a peu del centre.

El primer aparcament que s’habilitarà serà a l’avinguda d’Alcúdia (davant la plaça d’Andreu París) i disposarà d’unes 70 places. Després, progressivament s’aniran habilitant altres 2 nous pàrquings dissuasoris

«El nostre objectiu principal és impulsar una mobilitat urbana més sostenible i eficient. Per tant, amb aquesta actuació volem facilitar l’accés al centre i altres indrets del nucli urbà sense necessitat d’anar amb vehicle. D’altra banda, es pretén alliberar també els carrers del centre de vehicles que volten cercant una plaça lliure», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

El primer aparcament que s’habilitarà serà a l’avinguda d’Alcúdia (davant la plaça d’Andreu París) i disposarà d’unes 70 places. Després, progressivament s’aniran habilitant altres 2 nous pàrquings dissuasoris, un d’ells al carrer Lloseta i l’altre al carrer de General Luque.

D’altra banda, el consistori preveu també ampliar les zones habilitades per aparcament a les barriades de Crist Rei i So na Monda. Per això, s'utilitzaran els terrenys adjacents i es duplicaran les places disponibles en ambdós espais.

Així doncs, el municipi d’Inca disposarà aviat de 5 aparcaments dissuasoris més, 3 de nous i 2 que estaven ja en funcionament i s’ampliaran. Aquests aparcaments se sumen als molts que hi ha ja a Inca, ubicats als carrers Mossèn Andreu Caimari, Formentera, Rei Mostassaf i Servera de Madariaga, entre altres.

Per desenvolupar aquesta xarxa de pàrquings i millorar el trànsit de vehicles, especialment al centre de la ciutat, s’ha dut a terme una important tasca d’anàlisi i avaluació de totes les parcel·les que hi havia sense ús als diferents barris i es podien reconvertir en zones d’estacionament de vehicles a l’aire lliure.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado