Malgrat que les trobarem a faltar per les pistes de La Salle, és motiu d’alegria
Dues jugadores formades al Club Bàsquet Manacor han sigut escollides per formar part del CTEIB, el centre de tecnificació esportiva en el que tenen cabuda els millors i les millors esportistes
N’Isaac Pujol, entrenador del Segle XXI, el centre de formació amb més prestigi del nostre país i a nivell mundial, va realitzar un clínic a on hi varen assistir els entrenadors i entrenadores del nostre Club i d’altres clubs de Mallorca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/09/2021 - 03:32:00
NA MARIA LLODRÀ I N’AINA PÉREZ ESCOLLIDES PER FORMAR PART DEL CENTRE DE TECNIFICACIÓ DE LES ILLES BALEARS. Les dues jugadores formades al Club Bàsquet Manacor han sigut escollides per formar part del CTEIB

ISAAC PUJOL, ENTRENADOR DEL SEGLE XXI, REALITZA UNA SESSIÓ DE FORMACIÓ PELS ENTRENADORS I ENTRENADORES DEL BÀSQUET MANACOR. N’Isaac Pujol, entrenador del Segle XXI, el centre de formació amb més prestigi del nostre país i a nivell mundial, va realitzar un clínic a on hi varen assistir els entrenadors i entrenadores del nostre Club i d’altres clubs de Mallorca. Una dinàmica més per tal de fer créixer i millorar el nostre cos tècnic i poder oferir als jugadors i a les jugadores del nostre club la millor formació possible.

NA MARIA LLODRÀ I N’AINA PÉREZ ESCOLLIDES PER FORMAR PART DEL CENTRE DE TECNIFICACIÓ DE LES ILLES BALEARS. Les dues jugadores formades al Club Bàsquet Manacor han sigut escollides per formar part del CTEIB, el centre de tecnificació esportiva en el que tenen cabuda els millors i les millors esportistes de les nostres illes.

ACABA LA PRETEMPORADA DELS 24 EQUIPS FEDERATS DEL BÀSQUET MANACOR. Amb el final del mes d’agost també ha finalitzat la pretemporada dels equip masculins i femenins del Club. Gràcies a la tasca de LABORATORI22

Malgrat que les trobarem a faltar per les pistes de La Salle, és un motiu d’alegria pel nostre club que tant n’Aina com na Maria puguin seguir la seva formació al més alt nivell. Enhorabona a les dues i enhorabona als entrenadors i entrenadores del nostre club que han treballat en la seva formació.

ACABA LA PRETEMPORADA DELS 24 EQUIPS FEDERATS DEL BÀSQUET MANACOR. Amb el final del mes d’agost també ha finalitzat la pretemporada dels equip masculins i femenins del Club. Gràcies a la tasca de LABORATORI22 i a la tasca dels nostres entrenadors i entrenadores, els jugadors i jugadores del Club han pogut iniciar una nova temporada amb molta força i amb molta il.lusió!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado