Cada participant podrà presentar a concurs un màxim de dos cartells
L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un nou concurs per seleccionar la imatge publicitària per promocionar el Dijous Bo 2021; rebrà un premi de 700 euros
El termini per participar i presentar les propostes és del 13 de setembre fins al 8 d’octubre. Les bases completes es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/concurs-dijous-bo-2021. De forma paral·lela, ja està oberta
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2021 - 10:34:00
Per la seva part, el regidor de Comunicació, Miguel Ángel Cortés, destaca que «el disseny ha estat sempre molt present a la nostra ciutat i ha tengut molta importància. De fet les grans empreses inqueres han destacat sempre

Convocada una nova edició del concurs per escollir la imatge promocional del Dijous Bo 2021. L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un nou concurs per seleccionar la imatge publicitària per promocionar el Dijous Bo 2021. La millor proposta, la qual s'utilitzarà per anunciar la gran fira de Mallorca, rebrà un premi de 700 euros.

«La nostra intenció és fomentar la participació ciutadana i entre tots i totes aconseguir un cartell del Dijous Bo que representi l’essència de la fira i que transmeti tot allò que representa aquest esdeveniment tan emblemàtic per tots els mallorquins», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

La nostra intenció és fomentar la participació ciutadana i entre tots i totes aconseguir un cartell del Dijous Bo que representi l’essència de la fira i que transmeti tot allò que representa aquest esdeveniment tan emblemàtic

Per la seva part, el regidor de Comunicació, Miguel Ángel Cortés, destaca que «el disseny ha estat sempre molt present a la nostra ciutat i ha tengut molta importància. De fet les grans empreses inqueres han destacat sempre per la seva cura i disseny d’avantguarda. Per això, amb aquest concurs volem prendre el pols a tots els dissenyadors i dissenyadores que representen un gran valor artístic per la societat.»

Cada participant podrà presentar a concurs un màxim de dos cartells, que han de ser originals i inèdits. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d’impressió. Per aquest motiu no s’admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. El jurat es reunirà dins els set dies següents a la finalització del termini per qualificar les obres presentades i triar la imatge guanyadora, que s’utilitzarà al cartell promocional del Dijous Bo 2021.

El termini per participar i presentar les propostes és del 13 de setembre fins al 8 d’octubre. Les bases completes es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/concurs-dijous-bo-2021. De forma paral·lela, ja està oberta també la convocatòria dels premis Dijous Bo, que tenen per objecte reconèixer aquelles persones, entitats o institucions que hagin dut a terme una activitat destacada en benefici de la societat inquera, que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat o que hagin contribuït a la salvaguarda dels valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 1 d’octubre. Com cada any, les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acredita les causes de la candidatura, el curriculum vitae del candidat o candidat i un mínim de 10 signatures que donin suport a la candidatura. Les bases de la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2021 es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/premi-dijous-bo-2021.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado