Iniciatives com aquesta permeten als comerciants vendre el seu estoc
Dissabte 02 d’octubre, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca i l’Ajuntament organitzen una nova edició del tradicional Mercadet d’Oportunitats
Així doncs, el Mercadet d’Oportunitat comptarà amb la participació d'una desena d’establiments d’Inca, que el pròxim dissabte sortiran al carrer i exposaran el seu gènere a la plaça d’Espanya.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/09/2021 - 04:20:00
Comerciants i Restauradors d’Inca i l’Ajuntament organitzen una nova edició del tradicional Mercadet d’Oportunitats. Enguany, de nou, l’esdeveniment es durà a terme a la plaça d'Espanya, de 10 a 20 hores.

La plaça d’Espanya acollirà dissabte una nova edició del Mercadet d’Oportunitats. Dissabte 02 d’octubre, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca i l’Ajuntament organitzen una nova edició del tradicional Mercadet d’Oportunitats. Enguany, de nou, l’esdeveniment es durà a terme a la plaça d'Espanya, de 10 a 20 hores.

Aquest mercadet s’organitza periòdicament amb la finalitat de dinamitzar i impulsar el comerç local, alhora que es promou també el consum responsable. «La plaça d'Espanya és un punt neuràlgic de la ciutat amb una gran afluència de públic sempre.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Comerciants i Restauradors, Pep Nicolau, destaca que «durant tota la jornada els ciutadans podran accedir a grans descomptes i gangues de diferents botigues

Iniciatives com aquesta permeten als comerciants vendre el seu estoc sobrant a un preu molt assequible per poder renovar les seves col·leccions», explica el regidor de Comerç i Economia Local, Miguel Ángel Cortés.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Comerciants i Restauradors, Pep Nicolau, destaca que «durant tota la jornada els ciutadans podran accedir a grans descomptes i gangues de diferents botigues de la capital del Raiguer, tant de roba com de complements i sabates que muntaran les seves paradetes a la plaça d'Espanya».

Així doncs, el Mercadet d’Oportunitat comptarà amb la participació d'una desena d’establiments d’Inca, que el pròxim dissabte sortiran al carrer i exposaran el seu gènere a la plaça d’Espanya. D’aquesta manera, tendran l’oportunitat de donar a conèixer la seva oferta i impulsar el seu comerç de proximitat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado