impulsar el respecte per la natura», explica el regidor d’Esports, Antoni Peña.
Inca fomenta la pràctica esportiva i l’oci saludable amb un programa de senderisme. Mensualment s’organitzaran excursions per diferents indrets emblemàtics de Mallorca
Les places són limitades. Per participar és necessari inscriure’s prèviament telefonant al 971 504 219. Les sortides es realitzen sempre els dissabtes a les 8 hores, des del Palau Municipal d’Esports d’Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/10/2021 - 09:15:00
Cala Mesquida a Betlem. Els mesos següents es duran a terme excursions per Formentor, el Puig Roig, la Cuculla de Fàrtaritx, els Tossals Verds, Lluc i Ses Salines.

Inca fomenta la pràctica esportiva i l’oci saludable amb un programa de senderisme. Mensualment s’organitzaran excursions per diferents indrets emblemàtics de Mallorca. De forma paral·lela es promou també el respecte i l’estima per la natura.

L’Ajuntament d’Inca presenta un nou programa de senderisme per a la temporada 2021 – 2022 amb la finalitat de promoure alternatives d’oci saludables. D’aquesta manera, cada més es durà a terme una excursió per alguns dels indrets mes emblemàtics de Mallorca.

28 de maig de 2022. La programació completa amb totes les excursions es pot consultar aquí: https://incaciutat.com/vens-dexcursio-senderisme-2021-2022

«Aquestes activitats tenen molt bona acollida entre els inquers i inqueres, que participen de totes les excursions que organitzam. La finalitat és promoure la pràctica esportiva com a alternativa d’oci saludable i, alhora, impulsar el respecte per la natura», explica el regidor d’Esports, Antoni Peña.

Així doncs, la primera sortida serà el dia 30 d’octubre amb un recorregut des de Cala Mesquida a Betlem. Els mesos següents es duran a terme excursions per Formentor, el Puig Roig, la Cuculla de Fàrtaritx, els Tossals Verds, Lluc i Ses Salines.

Cabrera serà l’escenari de la darrera ruta d’aquesta temporada, la qual se celebrarà el 28 de maig de 2022. La programació completa amb totes les excursions es pot consultar aquí: https://incaciutat.com/vens-dexcursio-senderisme-2021-2022

Les places són limitades. Per participar és necessari inscriure’s prèviament telefonant al 971 504 219. Les sortides es realitzen sempre els dissabtes a les 8 hores, des del Palau Municipal d’Esports d’Inca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado