“La Banda de música de Manacor, del carrer a l’auditori”
La conferència serà el proper dilluns 31 de gener a les 20:00 h a la sala La Fornal de Manacor N’Antònia Bassa Sureda directora de la Banda Jove del Conservatori
Si no hi ha res de nou està previst que al final de la conferència, músics de la Banda Jove del Conservatori de Manacor toquin unes peces musicals. La conferència serà el proper dilluns 31 de gener a les 20:00
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/01/2022 - 03:15:00
N’Antònia Bassa Sureda va cursar els estudis de Mestre d’Educació Musical a la UIB. És presidenta de la junta directiva de Banda de Música de Manacor, i directora de la Banda Jove del Conservatori de Manacor.

N’Antònia Bassa Sureda va cursar els estudis de Mestre d’Educació Musical a la UIB. És presidenta de la junta directiva de Banda de Música de Manacor, i directora de la Banda Jove del Conservatori de Manacor. A més és de la seva aportació com a música a la Banda, també ha participat en projectes músicals d’èxit, com ho va ser en el seu moment “Espiral d’embulls”.

Ella coneix com poca gent la Banda de música de Manacor, i per això amb el títol de “La Banda de música de Manacor, del carrer a l’auditori” ens parlarà en el proper “Dilluns de l’Obra” d’aquesta peça fonamental de la música manacorina.

Si no hi ha res de nou està previst que al final de la conferència, músics de la Banda Jove del Conservatori de Manacor toquin unes peces musicals. La conferència serà el proper dilluns 31 de gener a les 20:00 h a la sala La Fornal de Manacor. L’entrada és de franc, no és necessària la inscripció prèvia, però sí la presentació del passaport COVID.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado