Inca ajorna la Rua 2022. L’Ajuntament ha parlat amb els col·lectius
Després de reunir-se amb els diferents col·lectius, centres educatius i grups que participen de les festes de Carnaval a la capital del Raiguer, l’Ajuntament d’Inca ha decidit ajornar la Rua 2022
Des del primer moment hem fet un esforç important per contribuir a lluitar contra la pandèmia i el nostre únic objectiu és que tots els esdeveniments que organitzam es puguin dur a terme amb les màximes garanties.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/01/2022 - 08:06:00
26 de maig i la Rua el 28 de maig. «Sabem que canviar la data del Carnaval provoca distorsions en la festa i en la planificació, però, davant les circumstàncies, hem considerat que era el més prudent», assenyala Caballero.

Inca ajorna la Rua 2022. L’Ajuntament ha parlat amb els col·lectius implicats i han acordat celebrar els actes de Carnaval a finals de maig. Després de reunir-se amb els diferents col·lectius, centres educatius i grups que any rere any participen de les festes de Carnaval a la capital del Raiguer, l’Ajuntament d’Inca ha decidit ajornar la Rua 2022. Aquesta decisió s’ha pres per responsabilitat d’acord amb la situació actual de pandèmia i les elevades xifres d’incidència.

«Darrere dels actes de Carnaval, hi ha molta feina prèvia de moltes famílies i col·lectius. Es fa difícil fer tots aquests preparatius amb la incertesa de l'actual situació sanitària. És per això que ens hem reunit amb els col·lectius que col·laboren anualment amb la Rua i hem acordat que el més prudent era cercar una altra data per a la Rua i contribuir en aquests moments a contenir la propagació del virus», explica el regidor de Participació, Andreu Caballero.

Rua i hem acordat que el més prudent era cercar una altra data per a la Rua i contribuir en aquests moments a contenir la propagació del virus», explica el regidor de Participació, Andreu Caballero.

Així doncs, durant el mes de febrer no es durà a terme la tradicional Rueta ni la Rua d’Inca, per evitar aglomeracions i una major propagació del virus. Durant la darrera trobada, organitzadors i participants varen acordar que la Rueta es duria a terme el pròxim 26 de maig i la Rua el 28 de maig. «Sabem que canviar la data del Carnaval provoca distorsions en la festa i en la planificació, però, davant les circumstàncies, hem considerat que era el més prudent», assenyala Caballero.

«Des del primer moment hem fet un esforç important per contribuir a lluitar contra la pandèmia i el nostre únic objectiu és que tots els esdeveniments que organitzam es puguin dur a terme amb les màximes garanties. Agraïm la comprensió i la bona predisposició de tots els col·lectius implicats per trobar una solució davant l'actual situació», ressalta el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado