Per tant, el mercat està obert a la participació de venedors ocasionals
L’Ajuntament d’Inca torna a posar en marxa el mercadet de segona mà de So na Monda, que s’organitzarà cada diumenge en la plaça del Bestiar, de 9 a 13 hores
Finalment, destacar també que la nova ordenança fa especial èmfasi en la disposició i col·locació dels tendals i paradetes. Tots els productes s'hauran de col·locar damunt taulells d’una alçada no inferior a 60 cm
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/09/2022 - 07:10:00
«D’aquesta manera, un 20% de l’espai es reserva a venedors ocasionals o eventuals per tal d’impulsar també la participació de tots els ciutadans i que el mercat ofereixi productes nous i variats cada setmana», explica Fernández.

Inca recupera el Mercat dels Encants de So na Monda. L’Ajuntament d’Inca torna a posar en marxa el mercadet de segona mà de So na Monda, que s’organitzarà cada diumenge en la plaça del Bestiar, de 9 a 13 hores. «La recuperació d’aquest mercat sorgeix de la demanda popular amb la intenció de fomentar la sostenibilitat i l’economia circular. Així mateix, potenciam també la dinamització de la ciutat», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

En aquest sentit, la regidora de Mercats, María José Fernández explica que «hem incorporat important novetats per impulsar la reutilització i el consum responsable amb la venda particular d’objectes de segona mà. D’altra banda, a partir d’ara, també es podran vendre restes d’estoc».

Per tant, a partir d’ara no es permet la venda de mercaderies que s’instal·lin directament damunt del terra o paviment. També s’ha retardat l’horari de descàrrega i muntatge de les paradetes per tal de no interferir en el descans

Així doncs, el Mercat dels Encants, que torna ja el pròxim diumenge 18 de setembre, és un mercat de segona mà obert a la participació de tothom. Per una part, es manté el tradicional rastre amb venda d’antiguitats, col·leccionisme i productes de segona mà. D’altra banda, com a novetat, ara també es permetrà l’exposició i venda de manualitats de producció pròpia. A més a més, s’incorpora la possibilitat que els propietaris de comerços puguin vendre restes d’estoc.

Per tant, el mercat està obert a la participació de venedors ocasionals com per exemple petits comerciants que vulguin vendre les restes d’estocs després del tancament del seu establiment o particulars que vulguin donar una segona vida als objectes que ja no utilitzen. «D’aquesta manera, un 20% de l’espai es reserva a venedors ocasionals o eventuals per tal d’impulsar també la participació de tots els ciutadans i que el mercat ofereixi productes nous i variats cada setmana», explica Fernández.

Finalment, destacar també que la nova ordenança fa especial èmfasi en la disposició i col·locació dels tendals i paradetes. Tots els productes s'hauran de col·locar damunt taulells d’una alçada no inferior a 60 cm i no es podran col·locar els materials fora de l’espai adjudicat. Per tant, a partir d’ara no es permet la venda de mercaderies que s’instal·lin directament damunt del terra o paviment. També s’ha retardat l’horari de descàrrega i muntatge de les paradetes per tal de no interferir en el descans dels veïnats de la zona.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo Bien por la sostenibilidad y economía circular