Les cadets RT. EL PINO davant el Joan Capó per 42 a 63.
Bàsquet Manacor: Dijous passat els nins i les nines de la nostra escoleta varen rebre les noves equipacions gràcies al conveni de patrocini amb KIDS AND US
Les nines premini i les nines d’iniciació debutaren a la lliga, jugant el seu primer partit. Les nines del CUIDA TU CABELLO jugaren a Llucmajor i les nines del PARERA ARQUITECTES jugaren dins La Salle de Palma.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/11/2022 - 06:24:00
VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS INFANTILS FEMENINS DEL CLUB. Les nines de l‘infantil PELUQUERÍA MIMAR varen derrotar al Campos per tal de seguir líders del seu grup. L’equip remuntà més de vint punts

VICTÒRIA DEL SÈNIOR MASCULÍ CÀRNIQUES SUNYER DAVANT EL PUIG D’EN VALLS D’EIVISSA. Els nostres sèniors varen tornar al camí de la victòria gràcies a una treballada victòria per 57 a 49 davant el cuers del grup A1 de la lliga balear Escribano. Fou un encontre a on les defenses s’imposaren i a on la qualitat dels nostres va marcar la diferència. La nota negativa fou la lesió d’en Gabri, esperam que aviat es recuperi.

Per la seva banda, les sèniors BENZINERES FEBRER MARTÍ varen ser superades per La Salle de Palma per 94 a 67. Les jugadores locals foren més efectives durant els tres primers quarts, marcant una diferència al marcador que fou decisiva.

MOLT BONA ACTUACIÓ DELS CINC EQUIPS MINI DEL CLUB. Els nins del mini D5 SPORT SHOP venceren al Sagrat Cor per 12 a 63, els minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU foren superats pels companys de Santanyí per un ajustat 63 a 55

GRAN PARTIT DE LES JÚNIORS BUFETE PERELLÓ A CASA DEL LÍDER DE LA LLIGA INTERILLES. Les nostres júniors de categoria interilles varen vèncer dins Bahía Sant Agustín per 57 a 63, acabant així amb la imbatibilitat del líder del grup A3. Les nostres jugadores marcaren un alt ritme de partit i foren clares mereixedores d’aquesta important victòria.

Per la seva banda, els júniors MALLORCA SEA PARADISE varen vèncer per 77 a 67 a l’Ugui La Salle de Palma. Gràcies a un excel.lent primer quart, els al.lots dirigits per en Toni Llodrà segueixen amb pas ferm en la segona posició de la primera fase de la lliga interilles masculina. Les júniors de categoria preferent foren derrotades de manera molt clara per 80 a 33 pel Joan Capó de Felanitx en un partit contra un gran rival.

En categoria cadet, derrota dels jugadors del PASTISERIA RAMIS davant el Sant Josep per 41 a 68, victòria dels cadets XINXERAM per un clar 34 a 75 dins Santanyí, derrota de les nines del FORN CA’N TÒFOL tot i fer un excel.lent partit davant La Salle Palma per 69 a 55 i derrota de les cadets RT. EL PINO davant el Joan Capó per 42 a 63.

VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS INFANTILS FEMENINS DEL CLUB. Les nines de l‘infantil PELUQUERÍA MIMAR varen derrotar al Campos per tal de seguir líders del seu grup. L’equip remuntà més de vint punts per tal d’aconseguir la cinquena victòria consecutiva de la temporada per 59 a 52. En infantil promoció, victòria de les nostres infantils per 60 a 55 en un partit molt competit amb les companyes de Sóller que les permet seguir al cap damunt de la classificació juntament amb La Salle de Palma.

MOLT BONA ACTUACIÓ DELS CINC EQUIPS MINI DEL CLUB. Els nins del mini D5 SPORT SHOP venceren al Sagrat Cor per 12 a 63, els minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU foren superats pels companys de Santanyí per un ajustat 63 a 55, els minis PARERA ARQUITECTES feren un bon partit malgrat la derrota per 41 a 53 davant el St. Francesc Llops. En femení, gran victòria de les minis INNOVATEC SECURITY davant Alcúdia per 72 a 22 i molt bon partit de les minis SERVIMEDIC davant Artà, vencent per 67 a 20.

LES NINES DEL PREMINI CUIDA TU CABELLO I LES NINES DE L’EQUIP D’INICIACIÓ PARERA ARQUITECTES, DEBUTEN A LA LLIGA. Les nines premini i les nines d’iniciació debutaren a la lliga, jugant el seu primer partit. Les nines del CUIDA TU CABELLO jugaren a Llucmajor i les nines del PARERA ARQUITECTES jugaren dins La Salle de Palma. Les nines i els seus familiars varen disfrutar molt amb les primeres accions dins una pista de bàsquet!. Per la seva banda, els nins del premini CAFÉS SAMBA segueixen amb la seva bona evolució i jugaren un molt bon partit amb els companys de Santanyí.

ELS MÉS DE CINQUANTA NINS I NINES DE L’ESCOLETA DEL BÀSQUET MANACOR - KIDS AND US REBEN LES SEVES EQUIPACIONS NOVES. Dijous passat els nins i les nines de la nostra escoleta varen rebre les noves equipacions gràcies al conveni de patrocini amb KIDS AND US. Tots els infants varen estar ben contents de rebre unes equipacions tan xules!!!.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado