Llosques, els excrements de les mascotes, el fems; o per trepitjar els parterres.
Inca presenta una nova campanya per promoure el civisme i la responsabilitat per mantenir la ciutat neta les sancions per incomplir les ordenances ascendeixen fins als 1.500 €
Seguim donant passes per intentar mantenir la nostra ciutat neta i evitar, en aquest cas, també males olors. Necessitam la col·laboració i implicació de tots i totes per aconseguir mantenir en bones condicions la via pública
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/03/2023 - 04:55:00
1.500 euros; per no aplegar els residus com poden ser les llaunes o les bosses de plàstic, per exemple, les multes podran arribar als 600 euros. A més, per trepitjar els parterres les infraccions podran ser de fins a 300 euros.

Inca presenta una nova campanya per promoure el civisme i la responsabilitat per mantenir la ciutat neta. Les sancions per incomplir les ordenances ascendeixen fins als 1.500 euros.

L'Ajuntament d'Inca ha iniciat una nova companya molt visual, que inclou articles de cumpliment obligat de les diferents ordenançes de tinença d'animals, residus i neteja, per tal de incentivar el civisme i la responsabilitat per mantenir la ciutat neta. Així doncs, s’han instal·lat a la ciutat diferents banderoles que informen de les sancions per no recollir les llosques, els excrements de les mascotes, el fems; o per trepitjar els parterres.

A més, del 13 al 19 de març es durà a terme una campanya amb Policia per reforçar la responsabilitat quant a la neteja dels excrements de cans. També es promourà la importància d’evitar que les mascotes facin pipi als caps

D’aquesta manera, per no recollir les llosques les sancions seran de fins a 100 euros, per no llevar els excrements dels cans de fins a 1.500 euros; per no aplegar els residus com poden ser les llaunes o les bosses de plàstic, per exemple, les multes podran arribar als 600 euros. A més, per trepitjar els parterres les infraccions podran ser de fins a 300 euros.

A més, del 13 al 19 de març es durà a terme una campanya amb Policia per reforçar la responsabilitat quant a la neteja dels excrements de cans. També es promourà la importància d’evitar que les mascotes facin pipi als caps de cantó dels carrers o a les zones públiques on puguin danyar el mobiliari urbà.

“Seguim donant passes per intentar mantenir la nostra ciutat neta i evitar, en aquest cas, també males olors. Necessitam la col·laboració i implicació de tots i totes per aconseguir mantenir en bones condicions la via pública i el mobiliari urbà”, assenyala la regidora de Serveis, María del Carmen Oses.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo Otros municipios deberían tomar nota