22- LLUÏSA PORRAS (MANACOR), 27- TOMEU GOMILA (MANACOR)
Antoni Salas ha presentat la seva llista electoral al Consell Insular de Mallorca amb l’objectiu de governar els pròxims 4 anys envoltat de càrrecs municipals, batles, regidors i regidores
A més de Vives, completen els cinc primers els batles de Felanitx i Sencelles, Jaume Monserrat i Joan Carles Verd, i la regidora de Marratxí i Secretària General de la Federació d’Entitats Locals, Neus Serra.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/03/2023 - 09:14:00
També s’han sumat a la llista els batles de Petra, Sant Joan i Ariany, Salvador Femenías, Xisco Mestre i Joan Ribot respectivament, o representació de Joves per les Illes, l’organització política juvenil del partit.

Salas: “Amb aquesta llista demà mateix puc començar a governar el Consell de Mallorca”. Salas s’enrevolta de càrrecs amb experiència municipal i joventut per governar el Consell Insular de Mallorca.

Antoni Salas ha presentat la seva llista electoral al Consell Insular de Mallorca amb l’objectiu de governar els pròxims 4 anys. Salas s’ha envoltat de càrrecs municipals, batles, regidors i regidores que ja han demostrat la seva vàlua als seus ajuntaments o entitats supramunicipals. “Hem confeccionat un equip humà i professional que demà mateix pot començar a governar el Consell de Mallorca”, ha assegurat Salas a la presentació.

La llista continua amb Joana Maria Pascual, regidora d’Ariany i presidenta de la mancomunitat del Pla de Mallorca; Leonor Bosch i Xisca Castell, regidores de Banyalbufar i Andratx

Magdalena Vives, ja va ser anomenada al seu moment com la mà dreta de Salas en la candidatura al Consell Insular. Una dona de partit, economista i amb la qual va fer tàndem a les primàries. A més de Vives, completen els cinc primers els batles de Felanitx i Sencelles, Jaume Monserrat i Joan Carles Verd, i la regidora de Marratxí i Secretària General de la Federació d’Entitats Locals, Neus Serra.

La llista continua amb Joana Maria Pascual, regidora d’Ariany i presidenta de la mancomunitat del Pla de Mallorca; Leonor Bosch i Xisca Castell, regidores de Banyalbufar i Andratx, i que ara sòn les candidates al seu municipi. Completen els 10 primers llocs de la llista el batle d’Alcúdia, Domingo Bonnin, i Rafel Nadal, del comitè del Palma.

També s’han sumat a la llista els batles de Petra, Sant Joan i Ariany, Salvador Femenías, Xisco Mestre i Joan Ribot respectivament, o representació de Joves per les Illes, l’organització política juvenil del partit.

Som un equip format per persones que estimen Mallorca, de política km 0, que entenen el batec de la societat i de cada un dels pobles de l’illa. Tenc un equip de primera que vol posar Mallorca, els mallorquins i les empreses mallorquines al capdavant de tot” ha explicat Salas. “El nostre full de ruta implica acabar amb la sobrepoblació, incentivar una nova economia més enllà del turisme i millorar els serveis públics. El Consell de Mallorca pot fer molt i ja és hora de posar el Consell de Mallorca com l’autèntic govern de Mallorca”.

Llista completa d’El Pi al Consell de Mallorca a les eleccions 2023: LLISTA DEL CONSELL INSULAR DE MALLORCA.

1- ANTONI SALAS (COSTITX)

2- MAGDALENA VIVES (SANTA MARGALIDA)

3- JAUME MONSERRAT (FELANITX)

4- NEUS SERRA (MARRATXÍ)

5- JOAN CARLES VERD (SENCELLES)

6- JOANA MARIA PASCUAL (ARIANY)

7- RAFEL NADAL (PALMA)

8- LEONOR BOSCH (BANYALBUFAR)

9- DOMINGO BONNIN (ALCÚDIA)

10- XISCA CASTELL (ANDRATX)

11-PEP MARQUET (POLLENÇA)

12- ISABEL JAUEME (LLUCMAJOR)

13- SALVADOR FEMENIAS (PETRA)

14- MARGA VENZALA (ALCÚDIA)

15- XISCO MESTRE (SANT JOAN)

16- JOANA MARIA COLL (SELVA)

17- GASPAR MORA (PORRERES)

18- MARIA DEL MAR LLANERAS

19- LLORENÇ SASTRE (INCA)

20- GAËL THYUS (CALVIÀ)

21- TOMEU RIPOLL (LLOSETA)

22- LLUÏSA PORRAS (MANACOR)

23- MIQUEL OBRADOR (FELANITX)

24- SEBASTIANA GOMILA (SES SALINES)

25- ALONSO ZURERA MASSANET (INCA)

26- CATALINA MARIA COMAS (SA POBLA)

27- TOMEU GOMILA (MANACOR)

28- MAGDALENA BOVER FRAU (SÓLLER)

29- JOAN RIBOT MAYOL (ARIANY)

30- MELANIE MESQUIDA (FELANITX)

31- JOAN HORRACH (SANTA MARIA)

32- ROSA ROCA GARCÍA (SENCELLES)

33- LORENZO RAMIS (COSTITX).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Elena
Aquests del PI no més cercan es seu interes particular, son els continuadors de UM el partit més corrupte que mai ha existit.
Pau
Vaja una guarda de genteta amb politiqueta de campanar. I a més a més amb un tuf raciste i supremacista asquerós.