El Pi
El Pi qualifica de “descafeïnat” el projecte de llei de reactivació econòmica del govern Armengol
Josep Melià, ha afirmat que “no impulsarà sinó que simplificarà processos per l’administració però no per a particulars”.
el-pi.com 29/09/2020 - 18:35:28

El Pi qualifica de “descafeïnat” el projecte de llei de reactivació econòmica del govern Armengol

Josep Melià, ha afirmat que “no impulsarà sinó que simplificarà processos per l’administració però no per a particulars”


El diputat d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Josep Melià, ha qualificat de “descafeïnat i decebedor” el projecte de llei de reactivació econòmica del govern Armengol. Segons Melià “ no tenen un projecte comú i amb els seus canvis d’objectius, constaten que no saben a on van.”

El diputat d’El Pi ha deixat clar que “no s’impulsarà res sinó que només se simplificaran els processos per a l’administració, els particulars es veuran sotmesos a la mateixa burocràcia de sempre.” Melià ha explicat que “durant la tramitació parlamentària s’ha desvirtuat la petició de ser més eficients i eficaços i no s’han tingut en compte les nostres propostes amb relació a la declaració responsable, la modernització turística i el canvi d’ús d’establiments hotelers obsolets.

En aquest sentit, ha comentat que “les nostres esmenes donaven flexibilitat i apostaven per acabar amb les places obsoletes i perquè se li poguessin donar altres usos com la reconversió en habitatges de protecció oficial. Segons Melià, “al final però s’han dedicat a tallar-li les cames a totes les mesures per agilitzar la reactivació econòmica.”

El diputat d’El Pi ha puntualitzat que “calen actuacions valentes, no ens ha de tremolar el pols i tornar endarrere actuacions que eren ben vistes pels sectors econòmics, només pel fet de quedar bé amb els que donen suport al govern”.

 

Reciente
Visto
Comentado