SALA LA FORNAL
TALLER WORKSHOP A LA SALA LA FORNAL
El taller es durà a terme els díes 6, 7 i 8 de desembre
lafornal.cat 21/10/2020 - 18:50:23

TALLER WORKSHOP A LA SALA LA FORNAL

La companyia teatral basca Tepsis ens obre les portes a un projecte que combina el treball de teatre comunitari amb la visualització i intervenció sobre un espectacle de la pròpia companyia.

El taller es durà a terme els díes 6, 7 i 8 de desembre i constarà de les següents parts:

Dia 6: Workshop intensiu de 8 hores distribuïdes entre 4 hores el matí i 4 hores a la tarda.

Dia 7: Visualització de l’espectacle “Despierta! Retablos de la vergüenza” a càrrec de la companyia Tepsis .

Dia 8: Participació dels alumnes del curs dins l’espectacle vist el dia anterior.

Preu del curs: 30€ amb entrada inclosa per a l’espectacle

Despierta! Retablos de la vergüenza”

SOBRE L’OBRA

Despierta! Retablos de la vergüenza” és una proposta escènica de la companyia Tepsis Teatro on l’espai simula una Sala de Museu en la qual l’espectador va veient escultures que cobren vida i que els conviden a reflexionar i despertar de les injustícies que deixam que passin cada dia: pobresa, maltractes, desigualtats, manipulació de la premsa...

SOBRE EL PROJECTE

Seguint el projecte Mugalariak de Donostia Cultura i l’estudi Pedagogías Invisibles, Foto Fija, Tepsis proposa realitzar mediacions artístiques, pràctiques en les quals s’afavoreixen les relacions entre les institucions i la comunitat juntament amb agents externs que es basen en l’escolta, l’auto reflexió, el qüestionament i la controversia per la construcció de coneixement. Per això, l’obra “Despierta! Retablos de la vergüenza” és perfecta per realitzar aquest tipus de mediacions en les que els col·lectius poden participar de manera conjunta amb companyies professionals, aprendre a realitzar un procés creatiu i, a més, aportar el seu missatge.

SOBRE EL TALLER

Juntament amb l’espectacle se proposen unes accions de mediació en forma de taller on els participants coneguin el procés creatiu que ha dut a terme la pròpia companyia per fer l’obra amb l’objectiu de que ells mateixos posin en escena temes socials que els preocupin o els interessi que es vegin des d’un altre punt de vista mitjançant assajos, feedbacks i comprensió dels processos. A més d’això, amb el treball sobre els Retaules originals de la companyia professional, es pretén fer veure la importància del respecte davant un acte artístic.

 

Reciente
Visto
Comentado